Problem sa ventilatorom od procesora

poruka: 4
|
čitano: 1.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, dakle problem je u tome što mi je do prije dva dana sve normalno radilo, ali sad kad sam stavio novi update od windows 7 ventilator mi je počeo vrtiti na maksimalnom broju okretaja... prije samo to kontrolirao sa programom abit uGuru gdje bi uspio smanjiti broj okretaja ali sada me u istom programu upozorava da mi je temperatura procesora 120° dok u programu Core temp i pc wizard mi očitava 39-41° i sada ne znam u ćemu je problem :( probao sam i u biosu namjestiti okretaje ali mi ne daje nikakve opcije koje bi mi pomogle... Tako da bi molio bilo kakvu pomoć jer već ludim od ove buke... Unaprijed se zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probaj taj program reinstalirat ili staviti neki drugi npr. speed fan ili stavi novi bios pa ojda probaj

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa ventilatorom od procesora

ajde probaj upalit windowse u safe modu, tako da rade sa minimalnim driverima, odnosno da uopce neucitaje razne programe tako bi trebao najbezbolnije vidjeti dal ti neki program upravlja brzinom vrtnje..nema šta drugo ako si pogledo u biosu,

još nešto dali je ista brzina dok pališ komp i kad uđe u windowse...npr dok se kompjuter starta (pali) on je tih, nakon učitavanja windowsa on postane glasan?

samo krupno, ništa sitniš
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa ventilatorom od procesora
Deinstaliraj taj program, zatim sa stranica proizvođača skini zadnj BIOS (ne betu), flashaj BIOS (load setup defaults) nakon toga podesi opcije za pow. Management fana, i ako ni tada to nije to iznova instaliraj aplikaciju za monitoring, napisi rezultate!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice