Problem sa touchpadom

poruka: 6
|
čitano: 5.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa touchpadom na ACERu 7730G
pitanje

cura mi ima ACER 7730G i odjednom je touchpad prestao raditi, pa sam izbriso driver i ponovo ga instalirao i opet nece, a pise da radi kako treba u device manageru.

pa ako neko ima iskustva sa takvim problemom nek se javi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa touchpadom

Neki laptopi imaju tipku za ugasiti i upaliti touchpad. Obicno se nalazi iznad samog touchpada. Probaj s tim.. ako to imas uopce :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa touchpadom

Ja na svom laptopu imam opciju da mi touchpad ne radi kada ukljucim mis, a i kombinacija tipki FN+F9 pali/gasitouchpad. Pa da nije slucajno pritisnula nesto?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa touchpadom
autorov komentar

hvala na savjetu, probacu pa se javim.

16 godina
neaktivan
RE: Problem sa touchpadom na ACERu 7730G

Ako je nedavno skidala update za touchpad a imao je oznaku optional ,ako ga želiš ili ne
tad više touchpad neće raditi niti tako kako si pokušao reinstalacijom drivera.Ako ne riješiš
problem kako su ti ga naveli javi ovdje jer ima načina da ga riješiš.Negdje na forumu sam i napisao rješenje
korak po korak ali ponoviti ću ga i ovdje ako treba.Uglavnom u mom slučaju je bio
kriv taj najnoviji update od starne MS-a a nosio je oznaku optional.Evo ovdje link gdje sam o tome govorio
pa ako je to ,tamo je i rješenje .

Private
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 14:00 (Private).
17 godina
neaktivan
Problem sa touchpadom
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

PROBLEM RJESEN pomocu kombinacije Fn + F7 , hvala ljudi sto ste se trudili pomoc

Intel E2140 2x1.6Ghz, Asrock Wolfdale 1333-GLAN/M, 2x1gb Kingmax DDR2 667Mhz, Seagate-Maxtor 250gb 8mb cache + Seagate FreeAgentGo 250gb, Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card(Turbo), PIONEER DVD-RW DVR-111D. graficka riknuLa hehe sreca pa imam onboard VGA :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice