cura mi ima ACER 7730G i odjednom je touchpad prestao raditi, pa sam izbriso driver i ponovo ga instalirao i opet nece, a pise da radi kako treba u device manageru.
pa ako neko ima iskustva sa takvim problemom nek se javi.
cura mi ima ACER 7730G i odjednom je touchpad prestao raditi, pa sam izbriso driver i ponovo ga instalirao i opet nece, a pise da radi kako treba u device manageru.
pa ako neko ima iskustva sa takvim problemom nek se javi.
Neki laptopi imaju tipku za ugasiti i upaliti touchpad. Obicno se nalazi iznad samog touchpada. Probaj s tim.. ako to imas uopce :)
Ja na svom laptopu imam opciju da mi touchpad ne radi kada ukljucim mis, a i kombinacija tipki FN+F9 pali/gasitouchpad. Pa da nije slucajno pritisnula nesto?
hvala na savjetu, probacu pa se javim.
Ako je nedavno skidala update za touchpad a imao je oznaku optional ,ako ga želiš ili ne
tad više touchpad neće raditi niti tako kako si pokušao reinstalacijom drivera.Ako ne riješiš
problem kako su ti ga naveli javi ovdje jer ima načina da ga riješiš.Negdje na forumu sam i napisao rješenje
korak po korak ali ponoviti ću ga i ovdje ako treba.Uglavnom u mom slučaju je bio
kriv taj najnoviji update od starne MS-a a nosio je oznaku optional.Evo ovdje link gdje sam o tome govorio
pa ako je to ,tamo je i rješenje .
PROBLEM RJESEN pomocu kombinacije Fn + F7 , hvala ljudi sto ste se trudili pomoc