Problem tipkovnice na samsung laptopu

poruka: 2
|
čitano: 401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem tipkovnice na samsung laptopu

Poštovanje!

Dali netko zna ili je imao problema s tipkovnicom na laptopu SAMSUNG R519 NP-R519...

Problem je što pod WINDOWS 7,8,10 tipkovnica neradi ispravno...kad stisne recimo slovo M==> on upiše X...stisneš slovo Č===> on upiše y....  dakle sve sam probala i par mojih prijatelja je ponovno instaliralo NOVE windowse sve isto.....sve opcije probala ništa....eeee sad sam vec htjela kupit novu tipkovnicu i promjenit...ali sam dobila informaciju da to nece ništa promjenit...ali da ima rješenje da se instalira UBUNTU...sistem i da pod njim sve radi normalno.....iiiii instaliran je UBUNTU....i sad tipkovnica radi NORMALNO SVE.....ali me nervira ŠTO I ZAŠTO??? neradi pod windowsima 7,8,10....jer ipak preferiram windowse....

imali netko još kakakv prijedlog ili je imao slični problem?

Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Problem tipkovnice na samsung laptopu
kristinadgo kaže...

Poštovanje!

Dali netko zna ili je imao problema s tipkovnicom na laptopu SAMSUNG R519 NP-R519...

Problem je što pod WINDOWS 7,8,10 tipkovnica neradi ispravno...kad stisne recimo slovo M==> on upiše X...stisneš slovo Č===> on upiše y....  dakle sve sam probala i par mojih prijatelja je ponovno instaliralo NOVE windowse sve isto.....sve opcije probala ništa....eeee sad sam vec htjela kupit novu tipkovnicu i promjenit...ali sam dobila informaciju da to nece ništa promjenit...ali da ima rješenje da se instalira UBUNTU...sistem i da pod njim sve radi normalno.....iiiii instaliran je UBUNTU....i sad tipkovnica radi NORMALNO SVE.....ali me nervira ŠTO I ZAŠTO??? neradi pod windowsima 7,8,10....jer ipak preferiram windowse....

imali netko još kakakv prijedlog ili je imao slični problem?

Hvala

Pogledaj jel nariktano u postavkama jezika na ispravni jezik (premda sumnjam, jer se ne bi to događalo zbog toga).

Skini https://sharpkeys.codeplex.com/

I onda ručno zamijeni te tipke.

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice