Problem na svemu

poruka: 4
|
čitano: 809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem na svemu

Evo ovako, cijenjeni forumaši molim vašu pomoć.

Imam sljedeći problem na stolnom PC-u:

Kad ga upalim ekran crn i na standbyu, miš svijetli, ali tipkovnica ne, provjerio sam da nije do grafičke, memorije, miša, monitora......više nisam pametan, nevjerujem da je do HD-a, molim pomoć.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem na svemu

Servis, oni makar znaju sta imas u racunaru i koje testove vrte.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem na svemu
Mentalist kaže...

Servis, oni makar znaju sta imas u racunaru i koje testove vrte.

Mentalist nemoj odmah čovjeka slati na servis da  ga ogule za nešto što i sam može napraviti. Neka proba, pa ako ništa ne uspije neka onda ide na servis. 

Za početak ga dobro očisti od prašine, provjeri sve kablove ( i nemoj odmah pričati sve sam provjerio ako nisi)... probaj izvaditi jednu pločicu rama, stavi je u drugi slot itd. kad sve te stvari isprobaš onda pregledaj grafičku tj. provjeri kod nekog prijatelja jel ona ispravna...ako ništa od toga ne uspije onda provjeri napajanje, možda je ono riknulo

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
neaktivan
Re: Problem na svemu
@mile

de nam reci dali se prije to događalo..jesi tek kupio komp (složio konfu) ili ga koristiš duže vrijeme...zatim jesi nešto nadograđivao ili radio oko kučišta pa kad si završio upalio pa neradi...mislim važne su te informacije..nije isto kad sam od sebe "neće" ili se nešto mjenjalo nadograđivalo pa može biti problem u nekoj od komponenti..
samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice