Problem sa ssd-om

poruka: 4
|
čitano: 676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa ssd-om
Pokusao sam jucer klonirati windowse preko acronisa, klonira je je zavrseno uspjesno ali mi onda ne zeli bootat windowse. Izbacuje gresku da fali nesto... S tim da preko hdd-a boota normalno l. Takoder mi je ssd acronis tokom kloniranja podijelio na dvije particije sto mi nigdje nije nudilo. Pa ako netko zna nekakvo rjesenje da mi pripomogne malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa ssd-om
Bub0 kaže...
Pokusao sam jucer klonirati windowse preko acronisa, klonira je je zavrseno uspjesno ali mi onda ne zeli bootat windowse. Izbacuje gresku da fali nesto... S tim da preko hdd-a boota normalno l. Takoder mi je ssd acronis tokom kloniranja podijelio na dvije particije sto mi nigdje nije nudilo. Pa ako netko zna nekakvo rjesenje da mi pripomogne malo.

Poslikaj grešku i postaj ovdje jer mi je teško predvidjeti koja ti se greška pojavljuje. Ako sa HDD-a boota normalno, to može, a i ne mora značiti da se nešto pošamurilo tokom kloniranja, ili pak da se neki file nužan za boot možda oštetio. Je li možda nestalo struje tijekom kloniranja (znam da je banalno pitanje, ali samo pitam.

Windows 8 + DVDROM
10 godina
neaktivan
Problem sa ssd-om

Nije nestalo struje. Riješio sam problem clean installom windowsa, eto sada sve šljaka kako treba. Svejedno hvala na pokušaju pomoći. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa ssd-om
Bub0 kaže...

Nije nestalo struje. Riješio sam problem clean installom windowsa, eto sada sve šljaka kako treba. Svejedno hvala na pokušaju pomoći. ;)

Ništa. Tu sam da pomognem.

Windows 8 + DVDROM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice