Problem s spajanjem pc-a i tv-a

poruka: 6
|
čitano: 1.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Želim spojiti sa hdmi kablom komp ( u kojem imam pov gts 450) sa lg tv-om. Ali prilikom spajanja tv ne prepozna da je spojeno, dok pc u display settingsima nađe lg tv, ali tek kada dobro pritisnem priključak u grafu. Grafa ima mini hdmi ulaz pa koristim adapter. U čemu bi mogla biti greška? 

0 0 hvala 0
13 godina

jer kabal 100% radi ? ili je negdje savijen? i ako kazes da moras staviti kao manijak mozda je sami ulaz zeznut....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s spajanjem pc-a i tv-a

Neznam, nov je, isto ko i tv. Ima 10 metara, jer ima dosta od pc-a do tv-a, al na kraju dođe kakvih metar viška, pa ih savijem,ako sam te dobro razumio xD

13 godina

neznam mozda je i do kabla posto ako je negdje savijen ili nesta da gubi kontakt....  a moze biti i do graficke probaj odnjesti kabal do prijatelja da spoji na pc... pa da vidis kod njega kako je i sta je .... ili odi u start i nadi connect to a projector.... i vidi dali ces dobiti sliku na tv

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 18:22 (razermario).
13 godina
neaktivan

A neznam koji ima to, morat ću se raspitati. Ak ne, mislim da ću uzet s ebaya hdmi to dvi adapter pa provjerit jel do kabla, ako je kabel uredu onda ću kupiti novi adapter, a ak nije ni do adaptera onda ću biti živčan, pošto još mini hdmi utor u grafi nije bio korišten. Hvala ti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 18:36 (LittleM).
13 godina

pokusaj... np 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice