Imam problem sa snimanjem glasa
Problem sa snimanjem glasa na mikrofon
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.212
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle ovako kad stavim da mi snima glas u sound recorderu ili bilo kojem prog za snimanje (ili kad sam na teamspeaku ili kad zovem nekog na msn kao poziv) on mi snima(hvata zvukove) i ono sto govorim na mikrofon i ono sto se dogada u windowsima bilo to da pustam glazbu ili oni zvukovi od windowsa molim pomoc...
probao sam i nije mi nista pod mute
da ali neznam koji tocno treba mutirati kad idem pod onu karticu voice odem na voice record i tamo na volume jer mi je opcija advanced siva nemogu ju stisnit i kad odem na volume tamo ima record,cd volume,mic volume,line volume i sve mi je aktivno tj. nista nije mute i kad malo mrdam po tom opet nista
Pogledaj još jednom sliku koju sam stavio i stavi kvačice na onaj mali kvadratić točno kako je i na slici i to bi bilo to.
stavio sam kvacice kako je kod tebe i nista opet isto
nije riknula radi zvuk svira sve normalno samo snima ono što treba i što netreba
e ljudi napravio sam malo me zbunjivalo ono kod mic volumea i ukljucim i ono stereo mix i onda ga mutiram i sad radi
puno hvala ljudi na pomoci...
:)
e sad iskljucio sam onaj stereo mix i mic opet hvata zvukove ali su jako slabi a to mi smeta kad sam na teamspeaku onda se ljudi zale sto se cuje glazba u pozadini a tiha je kod mene