Problem s raspadanjem slike (piksela)

poruka: 6
|
čitano: 1.519
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Dakle, prika mi ima problem takav da mu se periodično raspadaju pixeli ( ne znam kako bi to bolje opisa ), čini se da je problem u grafici (Gigabyte Radeon HD 2600XT), sad da li je dotična otišla kvragu ili je problem softverski, zna li neko, mislim ima li ovakvih iskustava ?

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e dok oni sa sjevera i zapada shvate sta je prika :D

mislit ce netko da pitas o tko zna cemu XD

bit najprije driver a onda graficka

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s raspadanjem slike (piksela)

Ako si nedavno instaliro nove drivere probaj "roll bakup driver" u device manageru pod grafićkom

brb
17 godina
neaktivan
Groza kaže...

Dakle, prika mi ima problem takav da mu se periodično raspadaju pixeli ( ne znam kako bi to bolje opisa ), čini se da je problem u grafici (Gigabyte Radeon HD 2600XT), sad da li je dotična otišla kvragu ili je problem softverski, zna li neko, mislim ima li ovakvih iskustava ?

:)

Ako koristis XP onda Strat-Run-dxdiag i uradi testove DX9. I javi dali se opet ovi raspadaju. Ako ne onda krivac je igra. Ako da pocni redom,probaj drivere recimo.

Idi na www.majorgeeks.com i trazi video memory stress test (ili tako nekako) pa testiraj. Dali si mozda clockao grafu?

Monitor? Kabl?

Koje su marke? Mozes li postirati sliku kada se ovi nesretni pixeli raspadaju? 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 2:55 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Lazarus Long kaže...
Groza kaže...

:)

Ako koristis XP onda Strat-Run-dxdiag i uradi testove DX9. I javi dali se opet ovi raspadaju. Ako ne onda krivac je igra. Ako da pocni redom,probaj drivere recimo.

Idi na www.majorgeeks.com i trazi video memory stress test (ili tako nekako) pa testiraj. Dali si mozda clockao grafu?

Monitor? Kabl?

Koje su marke? Mozes li postirati sliku kada se ovi nesretni pixeli raspadaju? 
Nije stvar u igrama,to se događa na desktopu, grafa nije clockana, a probano je na drugoj matičnoj i monitoru i isto se dogodilo. E, sad najveći je problem šta se to događa periodično (2 dana zafrkaje a onda 5 dana sve štima), tako da ne znam kad ću bit u prilici postat sliku !
Grafa uredno prođe 3DMark 06 test !
AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 14:07 (Groza).
17 godina
neaktivan

Ako se dogodilo na drugi PC sa istom grafom onda definitivno prb. je u grafi. Skoro sam siguran da je graficka memorija.

Ako imas garanciju onda idi u servis i objasni sta se desava,kazi da imas problem u 2D i 3D aplikacijama

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice