Dakle, prika mi ima problem takav da mu se periodično raspadaju pixeli ( ne znam kako bi to bolje opisa ), čini se da je problem u grafici (Gigabyte Radeon HD 2600XT), sad da li je dotična otišla kvragu ili je problem softverski, zna li neko, mislim ima li ovakvih iskustava ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e dok oni sa sjevera i zapada shvate sta je prika :D
mislit ce netko da pitas o tko zna cemu XD
bit najprije driver a onda graficka
Ako si nedavno instaliro nove drivere probaj "roll bakup driver" u device manageru pod grafićkom
Dakle, prika mi ima problem takav da mu se periodično raspadaju pixeli ( ne znam kako bi to bolje opisa ), čini se da je problem u grafici (Gigabyte Radeon HD 2600XT), sad da li je dotična otišla kvragu ili je problem softverski, zna li neko, mislim ima li ovakvih iskustava ?
Ako se dogodilo na drugi PC sa istom grafom onda definitivno prb. je u grafi. Skoro sam siguran da je graficka memorija.
Ako imas garanciju onda idi u servis i objasni sta se desava,kazi da imas problem u 2D i 3D aplikacijama