Problem sa racunarom,zakoci,zaledi CPU se zakuca..

poruka: 39
|
čitano: 28.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa racunarom,zakoci,zaledi CPU se zaku

-Pokrenuo sam full scan health tab ne pokazuje niggdje demmage i kao neki problem...

-na ploci nije novi BIOS,sto se tice biosa nista nisam dirao,a nisam probao da spojim u drugi sata utor...

-sto se tice drivera skinuo sam ih sa sajta asus -a za njihovu plocu za win 7,i operativni mi je x64

-sto se tice graficke sada mi je graficka ati radeon HD 5770,i najnoviji drajver je instaliran

-mene muci stvar jer kad ga koristim sve ok,samo zablokira i sam racunar pri dizanju sistema mi kaze nemas OS

a ustvari sve je OK sto se tice HDD-a... 

evo upravo je zakocio,izbacio mi gresku kao tvoj racunar  ima neku gresku mora se restartovai,kada se restartovao,izbaci mi onu gresku

"REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE..."

iivandj
14 godina
iivandj kaže...
  gresku kao tvoj racunar  ima neku gresku mora se restartovai,

- Prati dalje i kad izbaci grešku, reci što piše.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
12 godina
neaktivan

Evo dok sam cekao tvoj odgovor,morao sam isti postupak da uradim sa gasenjem napojne i ukljucivanje ono praznjenje kondezatora

i nakon toga udjem u bios,odem u POWER opciju kad tamo :

VCORE VOLTAGE : 1.88V

3.3V VOLTAGE    :  2.960V  (crvene boje)

5 V VOLTAGE     :   4.864V

12V VOLTAGE     :   11.721V

Po meni ovo je do napojne,sta mislis ti? :) 

iivandj
14 godina
iivandj kaže...
Po meni ovo je do napojne,sta mislis ti? :) 

- Moguće je i to, ne izbacuje upozorenje bezveze.

- Koje napajanje imaš (piše na njemu)? Probaj negdje posudit drugo, pa isprobaj onda.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
12 godina
neaktivan

Imam 500w neko kinesko(mada svako je danas kinesko),jbg kupljeno nekad 2007 godine... :) svaki dan vrti,radi...

gledacu da kupim novo,posto nemam drugo sad da probavam... 

sta ti mislis o update-u biosa? sa svima sam pricao vi kazu da je zenuta stvar pogotovo ako ti se komp izgasi,mozes 

se onda slikati sa plocom...?

iivandj
14 godina
iivandj kaže...

- Nemoj ništa dirati, prvo probaj s drugim napajanjem, valjda imaš nekoga od rodbine tko ima komp.,

pa da ti posudi.

12 godina
neaktivan

Oke,probam sa drugim napajanjem pa pisem na ovu poruku sta mi se desilo...

Hvala ti drugar,pa se javim kada to sredim... :) 

iivandj
9 godina
neaktivan
Problem sa racunarom,zakoci,zaledi CPU se zakuca..

pozdrav imam problem sa laptopom prilikom palenja pocne da dize normalno sistem odbojava odjedanput ekran poplavi i pocne ponovo ispocetka pokusao sam da dignem sistem nece blokira  

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Problem sa racunarom,ZALEDI SE!

Pozdrav imam problem, ali neznam kako da ga resim ,pa sam dosao na ovaj forum.Kada dignem Windows 8 ili Windows 10,radi jedno (minut,2) i ceo se racunar zamrzne!Na tastaturi gde imaju one 3 lampice u gornjem desnom uglu,nemogu da ih upalim ni da ih ugasim nijedno dugme neraguje, mis nista strelica se nemrda!Onda kad ga restartujem on se upali ocitava i u toku ocitavanja on se zaledii sve tako !To mi se desava kod windowsa 8 i windowsa 10, racunar mi je solidan.ima 6 gb rama DRR3,procesor pentium g6302.7GHz,graficku koja radi na 1GB 256bit.

Hvala u napred 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice