Problem s przilicom

poruka: 4
|
čitano: 2.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s przilicom

Pozdrav

Do proslog tjedna sam normalno przio dvd/cd-e,ali sad nakon sto ubacim prazni dvd/cd ne pokazuje da ga je ocitao,

ne mjenja se ikona u my computeru.Kad kliknem na ikonicu od cd/dvd drive-a u my computer dolazi mi ova poruka "Please insert disc into a CD drive".

Probao sam update-at firmware i skinut novi,flasht przilicu ali opet sve isto.

Probovao sam s razlicitim cd/dvd-ima(cak i s noname).Nasao sam doma jos dvije stare przilice i isto pokazuje.(tako da mislim da nije do przilice)

Do prije koji dan je sve normalno radilo.

Btw moram napomenut da cd/dvd-e na kojima je nes sprzeno ugl koji su puni,njih normalno ocitava.

Marka i model przilice:Pioneer dvr-109bk

Ako netko ima jos koju ideju sta bi mogao/trebao napraviti.

Koristim win7

Hvala unaprijed

LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 18:06 (Legendic1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s przilicom

Sta nista?

Btw imam jos jedno pitanje,dali je moguce da su registry booster ili TuneUp Utilitees nesto zeznuli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s przilicom
Legendic1911 kaže...

Pozdrav

Do proslog tjedna sam normalno przio dvd/cd-e,ali sad nakon sto ubacim prazni dvd/cd ne pokazuje da ga je ocitao,

ne mjenja se ikona u my computeru.Kad kliknem na ikonicu od cd/dvd drive-a u my computer dolazi mi ova poruka "Please insert disc into a CD drive".

Probao sam update-at firmware i skinut novi,flasht przilicu ali opet sve isto.

Probovao sam s razlicitim cd/dvd-ima(cak i s noname).Nasao sam doma jos dvije stare przilice i isto pokazuje.(tako da mislim da nije do przilice)

Do prije koji dan je sve normalno radilo.

Btw moram napomenut da cd/dvd-e na kojima je nes sprzeno ugl koji su puni,njih normalno ocitava.

Marka i model przilice:Pioneer dvr-109bk

Ako netko ima jos koju ideju sta bi mogao/trebao napraviti.

Koristim win7

Hvala unaprijed

LP

Dobro jutro. Ako si pržio na CD/DVD i dali se očitava na drugom računalu? I kojim si programom pržio na CD/DVD?

Prije svega valja provjerit dali je ispravna CD/DVD pržilicu tako da testiraš dali rade i očita na drugom računalu?

Ako ne očitava i nerade onda ti je vrijeme da nabaviš drugi.

Nenad
15 godina
neaktivan
Problem s przilicom

Testirao sam ih sinoc na drugom pc-u kod frenda i svi rade.

Al na svoga sam spojio sve 3,i uvijek je bilo isto.Prazne cd/dve-e ne ocitava a pune da.

Ugl prckao sam po device menageru i sad sve radi normalno.

btw ova je dolazilo kad sam ubacio prazan cd(nisam koristio nikakve programe nego preko my coputera sam ulazio)

niti ispod ikonice od citaca nije pisalo 702mb free of 702mb...al pune je normalno ocitavao

Moze lock sada

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 13:41 (Legendic1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice