Problem sa printerom

poruka: 6
|
čitano: 2.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa printerom

imam problem sa printerom nisam dugo printo, i sada kada printam imam one vodoravne crte preko slika itd... napravio sam 5-6 head cleaning itd sada vise nema na slovima nego samo na slikama...  imam epson sx215

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa printerom

Imaš u postavkama opciju da biraš printanje text, picture, draft... Ako staviš na više onda ti ide više bolje, dulje printa, a i slika je kvalitetnija.

Tebi to nije problem već je problem u boji. Može biti da nije original i da je pri kraju. Sa promjenom nove original boje problem ćeš riješiti i sve će raditi.

16 godina
Problem sa printerom

evo sad bas printam neki tekst za skolu, stalno imam te crte ili mi preskoci tekst ako ne stavim u opcijama da mi ne printa na fine... stavim normal i onda crte i preskakanje teksta...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Post iznad.

16 godina
Problem sa printerom

boje jos ima vise od pola, a sto se tice toga pa jbt ako ne moze na normalnu printat da ne preskace kakav je to printer... treba mi jedna stranica teksta koju cu procitat na satu i tjt a ne neko remek djelo... zasto da trosim vise boje nego sto treba

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

boje jos ima vise od pola, a sto se tice toga pa jbt ako ne moze na normalnu printat da ne preskace kakav je to printer... treba mi jedna stranica teksta koju cu procitat na satu i tjt a ne neko remek djelo... zasto da trosim vise boje nego sto treba

Imam sx125 model. Sranje od printera, printam na isti način i tako nema tih crtica. I jako puno treba da se isprinta. Ako nemaš original boju i ako ti kantica bude na  20% on ti neće printati jer kao nema boje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice