Imam novi kompjuter imam ga 2 tjedna i sad upalim igru i pocne blokavati i kompjuter buči previše ja mislim da je oko pregrijavanja riječ
Što vi mislite i kako se može rješiti???
Imam novi kompjuter imam ga 2 tjedna i sad upalim igru i pocne blokavati i kompjuter buči previše ja mislim da je oko pregrijavanja riječ
Što vi mislite i kako se može rješiti???
updateaj drivere...
skini i pogledaj temperature na everestu, i vidit ces jel neka iznad.. btw stavi ss
skini i pogledaj temperature na everestu, i vidit ces jel neka iznad.. btw stavi ss
di da to vidim i sto je uopce ss
ss = screenshot. Skini ovaj program i stavi screenshot na forum da vidimo kakve su ti temperature.
ss = screenshot. Skini ovaj program i stavi screenshot na forum da vidimo kakve su ti temperature.
skinuo sam ja njega otkad ali gdje da udem da vidim temperature??
ne ja sam mislio na everestu pardon
a kako da stavim screenshots to nikad nisam radio???
ne ja sam mislio na everestu pardon
a kako da stavim screenshots to nikad nisam radio???
Imaš na tipkovnici print screen tipku. Drži Alt (da uhvati samo aktivni prozor) i pritisni print screen tipku te zatim u Paintu napravi past (Ctrl+V).
eto
da li su mi temperature dobre ili???
Malo je velika temperatura procesora. Meni je s prošlim, isto E8500, bila visoka temperatura kako i tebi jer mi nije dobro legao hladnjak na CPU.
opala kad igram pojavi mi se do 70 dode??
el to normalno
Malo je velika temperatura procesora. Meni je s prošlim, isto E8500, bila visoka temperatura kako i tebi jer mi nije dobro legao hladnjak na CPU.
i sto cu sad
prvo ispuni rubriku moj pc,da znamo kakvu konfiguraciju imas
prvo ispuni rubriku moj pc,da znamo kakvu konfiguraciju imas
eto ga ispunio sam je!
Po meni to nisu pretjerane temperature ako imas tvornicke hladnjake i ako grijes sobu (centralno grijanje i sl.) - zelim rec da ti te temperature itekako ovise o temp. sobe
Po meni to nisu pretjerane temperature ako imas tvornicke hladnjake i ako grijes sobu (centralno grijanje i sl.) - zelim rec da ti te temperature itekako ovise o temp. sobe
ne grijem uopce sobu!!???
A kolka ti je temp u njoj ?
Pod opterećenjem nebi smjelo preć 60, a ti veliš da ti skoči do 70? To je po meni previše
Pod opterećenjem nebi smjelo preć 60, a ti veliš da ti skoči do 70? To je po meni previše
Iskreno za taj proc neznam... ali ipak je to stock hladnjak i jos ako ima ukljucenu onu opciju koja sama regulira brzinu ventilatora, tada je 70 stupnjeva nista strasno.
ne grijem uopce sobu!!???
super onda če ti je ugrijati konp a vidi proc je nešto viši a zbog toga i dolazi do pvečavanja buke jer vent na procu ubrzava pa se i diže buka uzmeš neki hladnjak i problem s teperaturom i bukom rješen
http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+SCYTHE+KATANA+3+SCKTN-3000%2C+socket+1156%2F1366%2F478%2F775%2F754%2F940%2F939%2FAM2&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.168
kakvo kuciste imasmas,kakvaje protok zraka ?
Iskreno za taj proc neznam... ali ipak je to stock hladnjak i jos ako ima ukljucenu onu opciju koja sama regulira brzinu ventilatora, tada je 70 stupnjeva nista strasno.
Neznam baš. Ja bi se zabrinuo. Ja sam digo svoj E6550 sa 2,33 na 2,45 i u OCCT testu nije prelazilo 55°C, a imam stock cooler i sobna temp je bila 22.
Moj savjet: otvori kučište i pogledaj jel sve na mjestu i jel vent uopće radi
Neznam baš. Ja bi se zabrinuo. Ja sam digo svoj E6550 sa 2,33 na 2,45 i u OCCT testu nije prelazilo 55°C, a imam stock cooler i sobna temp je bila 22.
Moj savjet: otvori kučište i pogledaj jel sve na mjestu i jel vent uopće radi
Da, ali su razliciti procesori a isti hladnjaci
meni samo kad igram igre prijede mi tj bude na 70 a vako je najvise 50
a kad bi se triba grijat ako ne kad igraš uzmi što san ti priporučija i stvar rješena
a kad bi se triba grijat ako ne kad igraš uzmi što san ti priporučija i stvar rješena
a sta da ne uzmam sto bi onda bilo el bi imao puno problema
Evo temperatura:
Scale 1: Duo
E8x00: Tcase Max 74c, Stepping E0, TDP 65W, Idle 8W<--E8500 E0
E7x00: Tcase Max 74c, Stepping M0,TDP 65W, Idle 8W
E5300: Tcase Max 74c, Stepping R0,TDP 65W, Idle 8W
E5200: Tcase Max 74c, Stepping M0,TDP 65W, Idle 8W
E4700: Tcase Max 73c, Stepping G0, TDP 65W, Idle 8W
E4x00: Tcase Max 73c, Stepping M0, TDP 65W, Idle 8W
E2xx0: Tcase Max 73c, Stepping M0, TDP 65W, Idle 8W
E8600: Tcase Max 72c, Stepping E0, TDP 65W, Idle 8W
E8xx0: Tcase Max 72c, Stepping C0, TDP 65W, Idle 8W<--E8500 C0
E6x50: Tcase Max 72c, Stepping G0, TDP 65W, Idle 8W
E6540: Tcase Max 72c, Stepping G0, TDP 65W, Idle 8W
-Tcase/Tjunction-
--70--/--75--75-- Hot
--65--/--70--70-- Warm
--60--/--65--65-- Safe
--25--/--30--30-- Cool
Tcase = CPU temperature
Tjunction = Core temperatures
Izvor:tomshardware
,
promjeni cpu hladnjak,jer ako je temperatura toliko visoka u subi koju negrijes, stoce biti na ljeto
stavi ventilatore na kuciste ako ima slobodnog mjesta