Problem NO. 73
:
kupljene komponente (sve osim kucista i 2 HD-a)
sve taman iz kutije...
sve sam ja to lipo spojia i kad idem ja to upalit, kad na ekranu neka shema : " reboot and select proper boot device"
eee sad ja OK nema problema i odem u bios a tamo lipo cd prvi flopy drugi HD treci ugl sve standardno. ja to namistim da je HDD prvi i to spremin i opet upalim komp, kad ono OPET " reboot and select proper boot device"...???
ok ja stavim da se boota drugi HDD(opa su na PATA) i uplaim a ono mi dodje do ekrana gdje se pita zelite li upalit normalno,safe, putem command prompta itd...
ja lipo izaberem normalno, i on se opet restarta i opet me vrati na to... izabrao sam i pomocu safe-a i opet isto...
stavija ja cd od windowsa i izabra u biosu da se cd boota kad ono opet poruka "reboot and select proper boot device"
stavija ja sa svoga compa HDD (priko SATA kabela) opet " reboot and select proper boot device", stavija jos jedan HDD koji je priko sate ono opet pita na koji nacin bootat...???
nije mi jasno... sta moze bit problem... sve je iz kutije, cpu, grafa, ram, maticna, napajanje... kao sto rekoh samo HHD-ovi, CD-rom i kuciste staro...
neznam di bi moga bit problem? na pamet mi samo maticna dolazi?
daj te mi misljenje judi....