Problem s paljenjem kompa

poruka: 5
|
čitano: 834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Upalim komp, pokaze se sreen za uc u bios, nakon toga windows se pocne pokretati, ali pise "pricekajte" ili "automatsko popravljanje windowsa" ( nesto slicno), zatim se komp restarta i na monitoru mi pise "no display" a komp kao da uredno radi, fanovi se vrte... lampice svjetle...

Resetirao sam bios memoriju, palio i gasio komp par puta. Nista ne pomaze.

Edit: komp se sada restartao i kada sam bio u bios-u

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 9:34 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izvukao sam kabel od napajanja i drzao stisnut power button na 30sec, komp radi. 

Kada bi mi netko objasnio zasto je to pomoglo i sta je bilo...

edit: Nakon nekog vremena cuje se pistanje is napajanja i opet isto 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 10:15 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem s paljenjem kompa

Neznam koje windowse koristiš ali moguće da je uključen fast startup (hybrid boot) te na taj način računalo ne starta iz tzv.cold starta. Kada si ga ostavio bez napajanja i ponovno pokrenuo, računalo je startalo "od početka". To je moje mišljenje, ne znači da je 100% točno.

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 10:19 (agnostes).
15 godina
neaktivan

Bilo kako bilo u napajanju se ne smije čuti ništa kao u tvom slučaju ili slično, provjeri kablove i napajanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 16:45 (jigsaw5063).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

skuzio sam sta je... Prije neki dan sam kupio 750 gtx i q6600 i prema power supply calculatoru treba mi napajanje od 614 w moje je od 430 w. Samo ne znam zasto je 5 dana normalno radio komp a nije odma zajebavao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice