Problem sa novom grafičkom(xfx hd 6790)

poruka: 7
|
čitano: 2.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz ljudi...molim vas ako mozete pomozite.Kupio sam novu Grafičku karticu radeon xfx hd 6790 1 gb ddr5...ja fino to sve ukopcam spojim kad pokrenem komp on se upali na 2,3 sec pa se ugasi,pa opet upali pa ugasi i tako do beskonačnosti(naravno monitor se ne pali).Sumnjam ja na napajanje od 460 w,odoh ja kupim 550w što je preporučeno za tu grafu,dođem kući pa spojim kad opet isto....Stavim ja staru 9800 gt i ona radi normalno...probam sa trećom xfx 5570 1 GB DDR3 isto se komp pali pa gasi...sad vise neznam sta,probo sve istekati,HD,CD-rom ali nista...

XFX 6790 ima 2 6 pinska konektora a napajanje samo 1,pa sam stavio modex kabel za pc-ex reko mozda je do toga...ali nije,stara grafa radi na taj modex kabel...memorija nije kriva jer je nova i na staroj grafi radi sve ok,isteko sam jednu po jednu pločicu ali badava...

Ajd molim vas pomozite ako ima ko kakvu ideju,ja neznam vise sta da napravim,na servis ne mogu nositi jer sam sflisko sve pare na grafu i napajanje...

MOJA KONFIGURACIJA:

INTEL CORE 2 QUAD Q8200

MATIČNA:ASROCK P4 TWINS1600

RAM:2 X 2 GB DDR3 KINGMAX

GRAFIČKA:RADEON XFX HD 6790 1 GB DDR5

HD:SEAGATE BARRACUDA 7200.11-750GB

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj kod susjeda dal radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kakvo napajanje si kupio, neko kvalitetno ili neko MS, jer ak si MS kupio, a to se da zaključit po samo jednom konektoru za grafu, onda ti napajanje nemre dat dovoljno struje pa se gasi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa novom grafičkom(xfx hd 6790)

MS je napajanje,jbg nisam imo vise para za jace sve dao za grafu...al čudno da kad ga upalim da se ugasi pa opet pali i tako sve dok ne isključim napajanje..probat ću kod frenda on ima chiftecovo pa ću vidjeti...

15 godina
Preslabo napajanje pa se komp gasi
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

definitivno preslabo napajanje. probaj ovo vratiti pa kupiti neko XFX 450 W

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ja kod frenda isprobo grafičku na napajnaju chiftec 400w i radi bez broblema,cak i pod opterecenjem radi super...znaci preostaje matična ili napajanje...a pošto sa 9800 gt matična radi bez ikakvih problema 99,9% da je napajanje...hvala svima koji su pokušali pomoći...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice