Nedavno sam pisao kako imam problem oko ventilatora, imao sam standarni AMD ventilator, a sad kad sam kupio novi ventilator i opet imam problem oko temperature, prvi put dozivljavam da mi normalnim koristeljem komp, recimo filmovi, chrome i tako to cpu ima od 8-14C, a tjekom igranja 20tak i nakon duze igranja penje se do 35tak, kupio sam novi ventilator "SCYTHE Kabuto 3, SCKBT-3000" i danas sam ga stavio i od tad imam taj problem, evo stavio sam dole par slika pa ako tko zna neka mi javi, hvala unaprijed :)
EDIT: U nekim slabije zahtjevnim igrama kao wow, cod4 itd isto bude oko 14C... Jeli opasno imati tako niske temperature (bar ove od 8C na deskopu) ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U nekim slabije zahtjevnim igrama kao wow, cod4 itd isto bude oko 14C... Jeli opasno imati tako niske temperature (bar ove od 8C na deskopu) ?
to bi imao jedino da živiš u sibiru i igraš pored otvorenog prozora, nemereš imat 8 stupnjeva na procesoru ako ti nije temperatura sobe barem nula ili minus
fx je poznat po nepouzdanim očitavanjima temperatura, dakle, nemoj se uopće obazirati na "niske" temperature jer se radi o lažnom očitavanju
Neki dan frendu premazivali fx 8320, u jednom trenutku ocitalo 225°C imali bi lijepu buktinju da je tocno ocitanje
Isto tako idle 14°C i sl. gluparije, netocno ocitanja do bola
Ja svog nisam vidio preko 35°C i to ono gta 5 po ljeti valjda. Ne smeta mi toliko ali malo je bed kad ne znaš šta se događa :/