Problem niske temperature Cpu-a

poruka: 6
|
čitano: 1.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Nedavno sam pisao kako imam problem oko ventilatora, imao sam standarni AMD ventilator, a sad kad sam kupio novi ventilator i opet imam problem oko temperature, prvi put dozivljavam da mi normalnim koristeljem komp, recimo filmovi, chrome i tako to cpu ima od 8-14C, a tjekom igranja 20tak i nakon duze igranja penje se do 35tak, kupio sam novi ventilator "SCYTHE Kabuto 3, SCKBT-3000" i danas sam ga stavio i od tad imam taj problem, evo stavio sam dole par slika pa ako tko zna neka mi javi, hvala unaprijed :) 
EDIT: U nekim slabije zahtjevnim igrama kao wow, cod4 itd isto bude oko 14C... Jeli opasno imati tako niske temperature (bar ove od 8C na deskopu) ? 

Josip
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 19:58 (AMDboy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem niske temperature Cpu-a
AMDboy97 kaže...

U nekim slabije zahtjevnim igrama kao wow, cod4 itd isto bude oko 14C... Jeli opasno imati tako niske temperature (bar ove od 8C na deskopu) ? 

to bi imao jedino da živiš u sibiru i igraš pored otvorenog prozora, nemereš imat 8 stupnjeva na procesoru ako ti nije temperatura sobe barem nula ili minus

fx je poznat po nepouzdanim očitavanjima temperatura, dakle, nemoj se uopće obazirati na "niske" temperature jer se radi o lažnom očitavanju

13 godina
neaktivan

I moj 4300 isto laže, oduvjek je takav.

Koristim hladnjak od 70 kuna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Neki dan frendu premazivali fx 8320, u jednom trenutku ocitalo 225°C imali bi lijepu buktinju da je tocno ocitanje

Isto tako idle 14°C i sl. gluparije, netocno ocitanja do bola

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja svog nisam vidio preko 35°C i to ono gta 5 po ljeti valjda. Ne smeta mi toliko ali malo je bed kad ne znaš šta se događa :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Problem niske temperature Cpu-a

Evo i kod mene ali mislim da ne laže ......u garaži je bilo oko 8'C  (CPU ljetos bio na 65'C ).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice