Problem nakon instalacije drivera

poruka: 8
|
čitano: 2.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav !!!

Evo imam problem jucer sam stavil nove windowse i sad sve lijepo radi dok ne instaliram drivere za graficku tocnije verziju 10.7 i 11.7. Kad sam instaliral verziju 10.7 sustav je jos radil ali ne dobro pocelo se pojavljivati display driver stop working and recovered. Pojave se one neke crtice u raznim bojama pa se pojavi crni ekran i opet se vrati u windowse. Onda sam otisel stavit drivere od 11.7 najnovije i onda se samo te crtice pojavljuju i komp se restarta i onda vise nemogu ni uc u windowse. Imam windows7. Evo danas opet stavio opet windowse i sad sve radi normalno ali nisam jos stavljal drivere. Mislil sam da je problem u hardu jer se culo ono kliktanje ali sam ga zamjenil.

Evo i slika temperatura

Da i pojavi se bsod

Temperature Temperature
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 17:19 (G1g1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem nakon instalacije drivera

Ja san sa svojon HD6650M ima problema sa Ubuntu 10.04.

Nije ju podržava.

Jedino ti može pomoć novija verzija, a ako to ne pomogne ostaje opcija da staviš stare drivere (one koje si dobia uz grafu)

15 godina

ubutu nema ni driver za 5570 tako da. koristi drivere koje ubuntu sam instalira il neke opensurce.

a sta se tice pokretaca teme probaj 11.8 il 11.6 imas vise verzija probaj jos zadnji sad i 11.6 i 11.5

pa javi. Ako i dalje pada nosi grafu an reklamaciju jer ocigledno ne radi u 3d nacinu rada

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 6:33 (Lacko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo stavio sam 11.8 i za sad sve radi normalno, jedino jos nisam probal malo opteretiti graficku s nekom igrom a i to cu probat pa javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo upravo sam instaliral igru i evo problema. Ujdem u igru i zamrzne mi se ekran i restarta se komp. I tak ja mislimto samo u igrama utipkam ja da ujdem u windowse i opet isto se događa ko i prije crtice i komp se restarta i tak stalno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel to ti imaš dvije grafičke 2x 3870x2?

Ako je tako mislim kako moraš skinuti i cap verziju drivera za crrosfire.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
samo je jedna kartica
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Imam laptop asus A6000 VM i kad skinem bilo koji driver probam ga instalirati i nakon par sekundi se laptop  sam od sebe resetira i nikako ne mogu instalirati drivere, u čemu je problem sa resetiranjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice