Problem s mišem

poruka: 8
|
čitano: 6.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem s mišem

problem je da se ponekada kad pokrenem računalo miš (optički) jednostavno zamrzne, znači led dioda svjetli ali miš se na monitoru ne pokrece, a ponekad se zna desit da se led dioda potpuno isključi, kao da je usb od miša iskopčan, nije problem s mišem jer sam promijenio tri i na sva tri se to javlja, što bi moglo biti problem? matična?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem s mišem

bump

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Problem s mišem

to se meni znalo dogoditi do sad 4-5 puta, a isto se znalo dogoditi da mi kursor promijeni boju(izgleda kao snijeg na televiziji kad nema signala) i zaledi se komp na svake 3-4 sekunde

isto ne znam u cmeu je problem

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s mišem

- EDIT: Nedelja je, kiša pada, pa sam pospan i nisam primjetio.

- Ostaje mu probat u drugi USB utor, kako si predložio već (vjerujem da je i to već probao, kad je već isprobao 3 miša), ako to ne pomogne, onda je problem u matičnoj ploči.

- Tu vjerojatno USB utor ima loš kontakt, već je to vjerojatno dosta puta ukapčano i iskapčano (starije je računalo već), kontakti su potrošeni i treba mu druga ploča.

- Kolega Haf932 zahvaljujem.{#}

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 13:12 (Valentin17).

1 0 hvala 2
15 godina
Re: Problem s mišem
Valentin17 kaže...

- Kolege, možda su vam miševi neispravni, treba probat s drugim "glodavcima" i vidit jel problem ostaje.

Hm , pokretac teme je isprobao s 3 razlicita misa i problem je isti !

@darkborg

Jesi probau u drugi USB utor ustekat misa ?

Music As A Weapon !!
14 godina
Problem s mišem

jesam probao sam sve utore, čudno mi je što nekad prođe i par dana da nemam problema a nekada se pojavljuje nakon svakog pokretanja računala. i da računalo je prilično staro ali matična je kupljena prije možda 1-1.5 godinu, prije toga sam imao biostarovu skoro 4god i nikad nisam imao takvih problema. ali da, ovo sa izlizanim utorima nekako zvuči najlogičnije. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Problem s mišem

darkborg

- Ja bi na tvome mjestu probao reinstalirat OS, tko zna, vidio sam svega i svačega do sada i više se ničemu ne čudim, možda pomogne, bolje nego se odmah bacat na kupovinu nove matične, ništa ne košta.

- Onda, prije nego se baciš u kupovinu nove matične, probaj negdje posudit drugu (ako moraš posudi i procesor-ako ne pronađeš svoj socket matičnu), pa isprobaj na stolu (ili ako želiš ugradi u kućište),podigni novu sustav i onda vidi kako se ponaša.

- Ako ideš kupovat novu matičnu, bolje onda prijeći na neki noviji socket i neki x4 ili x6 ili x8 procesor, možeš (ako imaš novaca, ako ne, ostaje štednja) uzet novu matičnu (AM3+ ili 1155 ili 1150 ili FM2) i procesor neki jači za nju, trebaš i novu DDR3 memoriju, pošto vidim da sad imaš DDR2.

- Napajanje nisi naveo pod Moj pc, ovisi koje imaš, ako nije neki šrot (MS i ekipa slična) i njega možeš ostavit.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 17:02 (Valentin17).

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Problem s mišem
Valentin17 kaže...

darkborg

- Ja bi na tvome mjestu probao reinstalirat OS, tko zna, vidio sam svega i svačega do sada i više se ničemu ne čudim, možda pomogne, bolje nego se odmah bacat na kupovinu nove matične, ništa ne košta.

- Onda, prije nego se baciš u kupovinu nove matične, probaj negdje posudit drugu (ako moraš posudi i procesor-ako ne pronađeš svoj socket matičnu), pa isprobaj na stolu (ili ako želiš ugradi u kućište),podigni novu sustav i onda vidi kako se ponaša.

- Ako ideš kupovat novu matičnu, bolje onda prijeći na neki noviji socket i neki x4 ili x6 ili x8 procesor, možeš (ako imaš novaca, ako ne, ostaje štednja) uzet novu matičnu (AM3+ ili 1155 ili 1150 ili FM2) i procesor neki jači za nju, trebaš i novu DDR3 memoriju, pošto vidim da sad imaš DDR2.

- Napajanje nisi naveo pod Moj pc, ovisi koje imaš, ako nije neki šrot (MS i ekipa slična) i njega možeš ostavit.

hvala na savjetima, probat ću s OS reinstall, a mislim da se neisplati nadograđivati ovu staru kantu nego ću se strpiti dogodine pa uzeti cijelu novu konfu.

a što se napajanja tiče, baš sam prije tjedan dana stavio cx430, nakon  što mi je komp skoro 5 godina držao (vjerovao ili ne) ms 400w {#}

hvala još jednom tebi i haf-u {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice