Nakon par reseta kompa zbog neprepoznavanja jednog od hardova (ne onog sa windowsima) komp se jednostavno ne želi upaliti...
Napajanje normalno radi - isprobao test iz jedne od tema na forumu sa spajalicom i 20-pinskim konektororm, ventić od napajanja radi normalno, ventić i ledica od grafulje također uredno rade, radi čak i ledica na matičnoj kraj CMOS baterije...
Pametan kakav jesam pomislio sam da je problem možda u prekidaču paljenja i/ili žicama koje vode do tih pinova na matičnoj no to je prošlo bez uspjeha uz caku da sam te žice malo skratio (probao paljenje na živo :dumbass:). Pokušao sam čak i spajanje žica za reset na pinove za paljenje ali bez uspjeha...
Nekako mi se sve čini da su mi riknuli ti pinovi na matičnoj (za power, reset i ledice za hard i ostale điđabaje).
E sad me zanima je li moguće da je baš to (napominjem da ostatak matične radi normalno koliko sam vidio i svugdje ima napona) i da li se samo ti pinovi mogu promijeniti u nekom servisu ili sam baš osuđen na mijenjanje matične? Matična je Asusova starudija P4s8X-X. Može li se nekako riješiti paljenje bez tih pinova, nekom "uradi sam" tehnikom?
Unaprijed zahvaljujem na svim konstruktivnim pokušajima pomoći.