U zadnjih 2 tjedna mi se dogodilo 4-5 puta da usred rada kompjuter zabloka i kad ga restartiram neće da se upali, tj. u njemu se upale svi ventilatori čuje se brujanje ali nema slike na ekranu i monitor kaže no signal. Probao sam komponentu po komponentu vadit da bi vidio što ne radi: Na matičnoj svijetli lampica kad se ukopča komp. u struju, ne pišti nikako, još sam primjetio da se 2 puta nije ni upalio hard disk, pa onda 3 put je, sad neznam jeli to zbog napajanja jer možda daje manje Wata od normalnog. Također kad izvadim jednu od 2 ram pločice od 1 gb ddr2 komp se upali bez problema, ali bez obzira koju izvadio pa mi nije jasno jer po tome ujedno i obe ne rade i rade :s. Al sad opet neznan jeli to do matične ili do napajanja jer je možda preopterećeno kad su unutra obe ram pločice ( inaće napajanje je staro 5 godina kao i cpu, a sve ostalo 3 god.). Tako da mi nije ništa jasno jer po nekoj logiki mislim da kad bi otišla matična ili grafička ili ram ili išta da nebi čas radilo bez problema čas ne, a opet da je napajanje bili se uopće upalio kompjuter?
E i da napajanje je neko od 400w došlo skupa sa kučištem, matična od asusa p5gc, cpu intel p4 3,2 ghz, grafika Nvidia 8600gt, HDD seagate 160 Gb. Inaće brzo uzimam novi komp. ali bih htio da i ovaj ostane u funkciji jer bi mi dobro došla 2 pc-a, pa tako ako možda znate do čega je problem da vidim što se treba zamijeniti. Hvala.