Problem s lenovo Z575 laptopom

poruka: 7
|
čitano: 2.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima, nova sam ovdje jer imam problem s laptopom... nadam se da ce mi netko pomoci,

prije mjesec dana sam kupila nov novcati laptop Lenovo Z575, imam Windows 7 i sve je bilo ok u pocetku, prije 2 tjedna sam dodala i podlogu za hlađenje ispod njega tako da sad uvijek kada radim na njemu ukljucen je i ventilator.. Prije nekoliko dana sam primjetla probleme, ali je malo teze za objasniti... Dok normalno surfam internetom radim normalan posao on odjednom kao da ''podivlja'' ... mis pocne sam odabirati opcije dok ga ja samo micem, treba samo 1 klik da mi otvori sve i samo ako predem misem npr preko '' shut down '' on se ugasi, znaci sam sve bira, i desni klik na pozadini ne mogu nikako koristiti jer pocne izbornik migati. Onda mi ne ostaje nista drugo nego da ga restartam, a kad se pali pocne pucketati nesto ali mozda sec 2.. i onda se normalno upali i bude sve ok dok opet sutra ili danas kasnije se to ne pojavi. Ne znam u cemu je problem da li je mozda u ventilaciji koja radi neprestano ili do cega, molim vas za pomoc jer je laptop nov! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s lenovo Z575 laptopom

Ovo sa povremenim pucketanjem kod paljenja laptopa je normalno i povezano je sa podlogom,kod mene ista stvar sa Logitech Lapdesk,

ovo sa mišem ne znam o čemu se radi,nije vezano za podlogu.

13 godina
neaktivan

A da li bi moglo biti do baterije buduci da je izvadena i prikljucen je na kabel cijelo vrijeme... stvarno ne znam u cemu bi to bilo dosad na nijednom racunalu/laptopu nisam imala ovakav problem {#}

17 godina

Možda miš (zaglavljena tipka ili smetnje u komunikaciji / slabe baterije ako je bežični). Radi li taj miš na nekom drugom računalu normalno?

KaeR
13 godina
neaktivan

Radi normalno, mis je Logitech inace, zicni je.. i dosad mi se nije pojavljivalo dok nisam stavila podlogu za hladenje i malo prije toga sam izvadila bateriju pa je sad na kabel prikljucen samo..

17 godina

Vađenje baterije ne bi smjelo utjecati na rad laptopa ni na koji način, a stvarno mi nije jasno zašto bi običan ventilator stvarao probleme.

Probaj sljedeće: umjesto na laptop, taj ventilator (podlogu) spoji na neki drugi izvor napajanja, npr. neki punjač za mobitel ili mp3 player koji ima USB izlaz. Ako tada ne bude problema, onda znači da taj ventilator nekako uzrokuje probleme na USB portu računala, pa zato miš podivlja...

KaeR
13 godina
neaktivan

Dali bi mozda bilo moguce da mi se problem javlja zbog prekrivanja tipkovnice - zbog prasine... Ali ne znam kakvog to utjecaja ima na komp? Probati cu ovo da ukljucim u drugi USB utor!

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 20:33 (HClassic55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice