Imam malo stariju toshibu kojoj bi ponekad svi crni pikseli pozelenili. To bi se dogodilo pomakom ekrana ili pri vibracijama slabijeg intenziteta (npr spuštanje laptopa na stol). Taj problem se na isti naćin i odklanjao ali s vremenom tako blagi udarci nisu bili dovoljni pa samo ga odlučio rastaviti da vidim da se možda koji kabel nije olabavio jer znam da HDD ne voli udarce. Rastavio sam ga do kraja ali nigdje nije bio ni jedan labavi niti prignječeni kabel pa sam usput zamjenio termalnu pastu i zatvorio ga. Odjednom sve super bez nekog razloga radi i tako 2 dana, a nakon toga opet po starom. Mislim se idem stavit novi driver jer ga nisam mjenjao godinama. Instalira se novi driver, restartam ga i sve radi super iako nema logike jer mi je onaj problem izgledao kao hw a ne sw. U nevjerici ga kucnem par puta kad ono i dalje radi. Nema mi smisla pitati se što je bilo, bitno da radi. Sutradan ga upalim kad ono ekran totalno crn niti vidim proces paljenja niti ulazak u windowse. Doslovno ništa. Probao spojiti na eksterni monitor ali nema nikakvog signala. Probao mjenjati monitore s FN tipkom, isto ništa. Imate li kakav savijet?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
200 pregleda i nema odgovora. Al sam pehist. 
Ako eksterni ne radi, a siguran si da si ga uključio sam fn tipkama onda je grafička. Ovaj 1. dio što si opisao je tipčan problem sa flat kabelom.
Jel cujes ventove da se vrte kad ga upalis? jel svjetle kakve lampice na njemu? jel išta pokazuje na njemu znakove života :D
Ovisno o svemu tome,moguće da je baterija prazna a napajanje riknulo, ili matična da je riknula...
Sve svijetli. Tipka za mute se ugasi/upali kad ju stisnem. Fn tipke stisnem s simbolom za prebacivanje monitora, a da li on to registrira neznam. Ventilatori rade normalno. Spojen je na struju.
ako nema prikaza a komp radi najverojatnije je grafika...
Sve svijetli. Tipka za mute se ugasi/upali kad ju stisnem. Fn tipke stisnem s simbolom za prebacivanje monitora, a da li on to registrira neznam. Ventilatori rade normalno. Spojen je na struju.
Vjerojatno grafička.
Koji je model laptopa, možda mu grafika nije na matičnoj. Imao sam Toshibu sa takvom grafičkom. Imam još grafičku koja je ispravna.
Vjerojatno grafička.
Koji je model laptopa, možda mu grafika nije na matičnoj. Imao sam Toshibu sa takvom grafičkom. Imam još grafičku koja je ispravna.
p300-1gq. Ali imam i a200-1sj kojem je razvaljeno sve više manje osim grafike.