Problem laptop nema slike

poruka: 12
|
čitano: 9.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte. Laptop mi se samo odjedanput ugasio. Prilikom ponovnog pokusaja paljenja sve normalno ide pojavi se logo od acera i nakon toga samo ekran svijetli a ne da je nikakvu sliku. Sve ostalo normalno radi i hard i ventilator. samo se ovo ne mice.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem laptop nema slike
husoo kaže...

Ljudi pomagajte. Laptop mi se samo odjedanput ugasio. Prilikom ponovnog pokusaja paljenja sve normalno ide pojavi se logo od acera i nakon toga samo ekran svijetli a ne da je nikakvu sliku. Sve ostalo normalno radi i hard i ventilator. samo se ovo ne mice.

Prvo ga pusti da se malo odmori,možda se pregrijao,ako nakon 30min mirovanja i dalje neželji,trebao bi provjeriti ramove,malos proguglaš o tome gdje se nallazee i kako doči do njih,probaš vsaku pločicu na durugom utoru,malo ih izmješaj..Ako i dalje se nebude htjeo javiti javi se.

Strm
15 godina
neaktivan

vec probano

12 godina
neaktivan
husoo kaže...

provjeri temperature s hw monitorom/speccy-em,napravi memtest,i hd tune(sumnjam da je hdd,ali dobro je kontrolirat :)....jel se ''skroz'' ugasio ili je samo nestalo slike?

15 godina

Probaj na kompu ili već nečemu napraviti Liux Live Boot,ako se pokrene,onda ti je do windowsa,ja tako napravim.KLIK-malo pogledaj kako i zašto,ako nebude htio live boot onda je 100% hardwerska greška,to što ti imaš može biti i virus...

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
husoo kaže...

provjeri temperature s hw monitorom/speccy-em,napravi memtest,i hd tune(sumnjam da je hdd,ali dobro je kontrolirat :)....jel se ''skroz'' ugasio ili je samo nestalo slike?

on se sam ugasio nije radio 5 min  ali nakon toga kazem logo se pojavi i nakon toga svijetli ekran ali nema nista

15 godina
Strm kaže...

Probaj na kompu ili već nečemu napraviti Liux Live Boot,ako se pokrene,onda ti je do windowsa,ja tako napravim.KLIK-malo pogledaj kako i zašto,ako nebude htio live boot onda je 100% hardwerska greška,to što ti imaš može biti i virus...

husoo kaže...
kivic15 kaže...
husoo kaže...

on se sam ugasio nije radio 5 min  ali nakon toga kazem logo se pojavi i nakon toga svijetli ekran ali nema nista

Probaj ;)

Strm
13 godina
neaktivan

Probaj na vanjskom monitoru ako je tamo isto tako najverovatnije je graficka otisla ako ipak prikaze sliku onda je do ekrana,invertera ili konakta.

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma evo danas ujutro probam radi, i nakon 2 min se ugasi a bio je na bateriji.spojim punjac i probam opet nece. nakon 10 min probam na punjac i izvadim bateriju i sve normalno vec 20 minuta radi.vjerojatno baterija ili nesto kod nje zeza 

15 godina
neaktivan

problem je ovakav. znaci laptop sada kad je upaljen radi normalno kolko god treba. ali ako ga npr restartam nece se upalit odma pojavljuje se opet isto nece dic sustav.a nakon 10 minuta opet sve normalno. ima ko kakvu ideju sta bi to moglo bit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
husoo kaže...

problem je ovakav. znaci laptop sada kad je upaljen radi normalno kolko god treba. ali ako ga npr restartam nece se upalit odma pojavljuje se opet isto nece dic sustav.a nakon 10 minuta opet sve normalno. ima ko kakvu ideju sta bi to moglo bit

Po ovome bi rekao da je graficka ali trebalo bi se to malo bolje pogledat.

Koji je tocno model u pitanju?

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 6:13 (Mezethys).
15 godina
neaktivan

a model je 7530, a neznam jel graficka kazem on se upali i mogu tri dana bit na njemu radit ce.ali ako ga restartam ili ugasim pa idem upalit,znaci ekran se upali mogu i u bios uc i sve samo nece onda dignut windovse stoji slika crna ekran svijetli. sad neznam sta bi moglo bit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice