Problem sa kućnim kinom

poruka: 6
|
čitano: 779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa kućnim kinom
Pozdrav,

Naime prikljucio sam kućno kino na televiziju i zvuk radi uredu kada gledam televiziju i normalne programe, no kada pokusam pokrenuti film preko hard diska slika postoji ali zvuka nema

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa kućnim kinom

Ako sam dobro shvatio... spojio si usb hdd na kucno kino i preko njega pokusao pokrenuti film?

to se meni desavalo sa starijim televizorima/kucnim kinom s obzirom da sam uređaj nije podržavao format video/audio zapisa.

rješenje: pokušaj nadograditi verziju playera ako postoji takva opcija (iako čisto sumnjam).

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kućnim kinom

U Control panel-u, pod opcijama "Sound", klikni na opciju "Manage audio devices". Kad se otvori prozor sa opcijama odaberi svoj TV kao default audio device i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa kućnim kinom
Ne, spojio sam hdd direktno u televizor, kucno kino je iz 2006 ima usb ulaz ali podrzava samo par formata poput avi. , vecinu filmova nece pokrenut, a firmware sam vec upgrade-o i nije bilo pomaka
13 godina
neaktivan
Mislim da me nisi dobro shvatio, kucno kino je spojeno na televizor, nema veze za racunalom
16 godina

ok. Slična stvar ;)

TV ne čita navedene codece koji su današnji standard. dakle... možeš zaboraviti na reprodukciju večine filmova na taj način.

Prijedlog:

kupi Chromecast ili nešto slično. Vidio sam da ima i jeftinijih po njuškalu... I možeš streamati filmove i glazbu direktno sa kompa, mobitela, tableta... na tv ;)

Jeftino, a garantiram da ce ti se isplatiti. 

Sorry sto ti nisam mogao drugacije pomoci...

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice