Problem sa kućištem, ( Fractal R4 )

poruka: 10
|
čitano: 1.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Prije par dana sam prebacio kompletu konfiguraciju sa Zalman Z1 mid tower kućišta na Fractal Define R4

Problem se javlja jer nemogu ukopčati slušalice ili mikrofon u prednji dio kučišta, kao da fizički nepašu i jednostavno iskoče van.

Probao sam više različitih slušalica koje su normalno radile na starom kućištu i kod svakih se javlja isti problem.

Ideje, solucije ?

Unaprijed hvala:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Plantronics Gamecom 380 - nema nikakvih problema.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa kućištem, ( Fractal R4 )

Google-o sam sad te Gamecom slušalice, imaju isti 3,5mm "jack" kao i slušalice koje ja koristim.

Sad sam ih malo na silu ušteko u kućište i mogo dobiti zvuk na njima ako id držim pod kutom i stiščem prema dole,, čim pustim "jack" odma nestane zvuk.

?

14 godina

Složio sam i ja konfu u isto kućište prije tjedan dva pa nisam uopće isprobavao 3.5mm jack. Izgledalo mi je od prve da stvarno ne pašu standarde slušalice, ali samo treba baš jako pritisnuti i sjedne unutra. Ne mogu znati da li stvarno ima i zvuka jer mi nije spojen na matičnu ploču. Mogu to sutra provjeriti, ako se sjetim čisto da vidiš da li je to samo do tvog modela. Možda malo šparaju na R4 dijelovima pošto izbacuju R5 :P.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja bi reklamirao kućište.. 3.5mm jack neovisno o tipu nebi smjeo iskakati van

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

pa i kod mene na arc mini r2 sjedaju malo tvrđe, ali sjednu do kraja i sve radi normalno bez iskakanja

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

pa i kod mene na arc mini r2 sjedaju malo tvrđe, ali sjednu do kraja i sve radi normalno bez iskakanja

Složio sam i ja konfu u isto kućište prije tjedan dva pa nisam uopće isprobavao 3.5mm jack. Izgledalo mi je od prve da stvarno ne pašu standarde slušalice, ali samo treba baš jako pritisnuti i sjedne unutra. Ne mogu znati da li stvarno ima i zvuka jer mi nije spojen na matičnu ploču. Mogu to sutra provjeriti, ako se sjetim čisto da vidiš da li je to samo do tvog modela. Možda malo šparaju na R4 dijelovima pošto izbacuju R5 :P.

sad sam ih stiso muški i sve radi, znači normalno je kućište skorz

jbg jednostavno nije bila navika da ih se treba toliko jako

puno hvala na pomoći :D

14 godina

Nije to samo kod Fractala tako da jack sjeda malo "tvrđe" u utor,

događa se to i kod Zalmana, Corsaira, Sharkoona itd. itd.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam navedeno kučište i plantronics gamecom 380, nikakvih problema s ukopčavanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Isto fractal r4 i isto sam se malo zbunio, ali treba malo jače stitsnuti i sve radi, tak oda se ne zabrinjavaš, s vremenom će se razraditi od uštekavanjia i ištekavanja,

pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice