Problem s komponentama(hard,maticna??)

poruka: 8
|
čitano: 1.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako stoje stvari: ja sam igrao GTA SA i sve radi normalno dok ne stavim mobitel u komp preko USB-a i kompjuter mi se zamrzne. I ja ga tako restartiram. I dok se poceo ukljucivati izbaci mi neki problem sa HDD-om... I posto imam stari HDD probam ja s njim i sve dobro radi. I pocnem ja "prckati" po maticnoj i svemu tome i najednom mi se racunalo ne zeli vise upaliti. Probao sam s drugim napajanjem ali ista stvar. Zna li netko u cemu je stvar?? Ja mislim da je problem u maticnoj..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pitaj boga sta si caprko xD.... probaj izvadit ram i upalit ga da vidis dal ce ti kakve zvukove davat ..u vecini slucajeva kad nema npr. rama u maticnoj , maticna pocne pistat , neke nedaju ali eto nadajmo se da tvoja daje :) ..si diro procesor mozda ? ja kad sam svoj proc zeznuo komp bi upalio i samo bi ventilatori vrtili ali tako se i desava kad je maticna u banani 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 9:31 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s komponentama(hard,maticna??)

Procesor nisam dirao..{#}  budem probao pa budemo vidjeli.. :D

14 godina
neaktivan

Evo što se meni događa..

konfa pod moj PC.

Prije jedno 2-3 tjedna je sve dobro radilo. Igram Rift MMORPG. Počeo se komp freezati na black screen uz loop zvuka.

Jučer (i sad) mi se desilo da palim komp.. pale se svjetla i ventilatori ali ne prikazuje sliku - nakon par pokušaja diže se sistem, ima slike, ali sve radi usporeno sa štekanjem.

Nakon još jednog restarta radi normalno, ali se ne usudim pokrenuti igru.

Mislio sam da je stari PSU (4-5 god.), ali vidim ovdje da može biti i matična i proc(1god. stari).

temperature su ultra niske - proc je na 15C u idle, a grafa na 40C.

Prepoznaje li tko simptome?

HELP

Sad se vise ne pali komp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 6:06 (Ba'alzamon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Otvorio napajanje, počistio i sad sve radi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ba'alzamon kaže...

Otvorio napajanje, počistio i sad sve radi {#}

Svaka čast, bravo. {#}

Valentin
15 godina
somebody32 kaže...

Ovako stoje stvari: ja sam igrao GTA SA i sve radi normalno dok ne stavim mobitel u komp preko USB-a i kompjuter mi se zamrzne. I ja ga tako restartiram. I dok se poceo ukljucivati izbaci mi neki problem sa HDD-om... I posto imam stari HDD probam ja s njim i sve dobro radi. I pocnem ja "prckati" po maticnoj i svemu tome i najednom mi se racunalo ne zeli vise upaliti. Probao sam s drugim napajanjem ali ista stvar. Zna li netko u cemu je stvar?? Ja mislim da je problem u maticnoj..

Znači stavio si drugi HDD i radilo je normalno, ako je radilo ok zašto si išao dirati matičnu ploču. Vjerovatno ti otišla matična, ako možeš probaj sa drugom.

Valentin
13 godina
neaktivan

Matična ploča mi je: ASUS P5P800 SE

Da li ko zna kako da dignem windows 7

Izbacujemi problem:

File: windows\windows\system32\boot\winload.exe

Status: 0xc0000001

Da li ta matična ploča podržava windows 7?

Ako ko zna možeteli mi reći

maksimovic uros
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice