Problem kod jedne igre

poruka: 10
|
čitano: 1.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Problem kod jedne igre

Poz svima.Samo me zanima procjena ovoga sto se desava meni sa mojim kompom!
Imam:

Procesor AMD Ryzen 5 1400

Patriot Viper4, 3000Mhz, 8GB (2x4GB)
Gigabyte GF GTX 1050Ti OC 4GB GDDR5
Gigabyte AB350M-Gaming 3
HDD Toshiba P300 1TB, 64MB, 7200rpm, High-Performance
Patriot SSD Spark R555/W500, 128GB, 7mm, 2.5
GIGABYTE PW400, 400W, 80+

E sad kad igram neku igricu pretezito su na Ultra postavkama ili High,mozda nesto smanjeno zbog vise FPS.E dok igram tipa DCUO (DC Universe Online) i ako stavim na High grafiku unatoc sto sam ugasio Sync off jer je bolje tako igrati smoot,Inace je kada sam mjerio FPS preko 200-300 zavisi o postavkama,kada sve na najjace stavim ide na 150 fps bez problema i vise.Ali igra laga i treba vremena da se slika to jest drugi igraci ucitaju ako sam recimo negdje gdje ima vise ljudi u isto vrijeme.Kao da slika kasni!Dok na drugim igricama to nije taj problem!WWII recimo sam igrao na medium/High i nema stekanja.SW igram na Ultra WOT je na ultra HD i sve radi bez pol problema!Sto je tu zapravo u pitanju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 13:44 (Vampo).

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Problem kod jedne igre

vjerojatno je do tvoje internet konekcije ili necega sto doticnu opterecuje...

Win 10 Pro Gorstak edition = https://mega.nz/#!z8JUSZpK!WIpjKCDbQabWcZ5Sllqm882jLTHadGkJjoot7aw_T24
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Problem kod jedne igre

Internet mi je T-com izmedu 18-25 Mbps.Mada nemam HDMI Monitor jos uvijek sam na VGA to HDMi 60 Hz monitoru!Da nije mozda zbog toga?

16 godina
odjavljen
Problem kod jedne igre

Moze biti upravo suprotno. Odnosno njima se 'ucitaju' likovi kasnije od tebe.

Sada to moze biti do servera, do njihove veze, a i do toga da ti imas igru na ssd-u i/ili vise RAM-a dok oni na hdd-u i/ili manje RAM-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 14:22 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Moze biti upravo suprotno. Odnosno njima se 'ucitaju' likovi kasnije od tebe.

Sada to moze biti do servera, do njihove veze, a i do toga da ti imas igru na ssd-u i/ili vise RAM-a dok oni na hdd-u i/ili manje RAM-a.

Meni je igra na HDD.Sad server,gledao sma druge igrace koji strimaju i igraju na PC na high postavkama i nemaju svi takvih problema.Mozda netko sa low spec kompom!Ali mislim da moj komp nije za baciti,da je dobar komp!Neznam,zato pitam

16 godina
odjavljen
Vampo kaže...

Meni je igra na HDD.Sad server,gledao sma druge igrace koji strimaju i igraju na PC na high postavkama i nemaju svi takvih problema.Mozda netko sa low spec kompom!Ali mislim da moj komp nije za baciti,da je dobar komp!Neznam,zato pitam

To sto si ti napisao se zna dogoditi recimo u diablu 3 gdje je samo 4 igraca u igri.

To (usporen ulazak u igru) se dogadja igracu koji ima minimalnu konfiguraciju za pokretanje igre. Ostali ga ne vide cak niti na mapi/karti sve dok se kod njega ne ucita igra. I sada sto se ovi drugi vise krecu njemu ucitavanje dulje traje...

Odnosno u tom slucaju nije problem tvoj 'komp'.

Onaj stream koji si ti gledao je mozda izmedju igraca koji se znaju i imaju ok konfiguracije. Ipak je to f2p, a tu zna biti svakakvog satarasa od racunala.

8 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Vampo kaže...

To sto si ti napisao se zna dogoditi recimo u diablu 3 gdje je samo 4 igraca u igri.

To (usporen ulazak u igru) se dogadja igracu koji ima minimalnu konfiguraciju za pokretanje igre. Ostali ga ne vide cak niti na mapi/karti sve dok se kod njega ne ucita igra. I sada sto se ovi drugi vise krecu njemu ucitavanje dulje traje...

Odnosno u tom slucaju nije problem tvoj 'komp'.

Onaj stream koji si ti gledao je mozda izmedju igraca koji se znaju i imaju ok konfiguracije. Ipak je to f2p, a tu zna biti svakakvog satarasa od racunala.

Znaci nije nikako do mojeg kompjutera?Nego il do igrice servera samog,sto i moze biti vjerovatnost jer je puna bugova vec od 2011.Ili mozda internet.Mada kazem bas sam nedavno pogledao.Imam 21 Mbps i oko 2.00 Upload speed ping 16.Mada znamo imati ukljucena i do 4 kompa 3 na zici i 1 wi-fi.Ali unatoc i tome druge igre rade normalno!I kada sam sam ukljucen na Kompu a drugih nema doma zna se isto desavati!Razmisljao sam da nije do ekrana,da stvarno trebam kupiti novi ekran sa HDMI Ulazom da spojim Grafu izravno na Ekran a ne da koristim Vga to HDMi.Neki tipa 75 Hz i 1ms !Ili nije niti do toga!?Ili da igricu stavim na SSD mozda to pomogne ili je ok na HDD 

16 godina
odjavljen
Vampo kaže...

Znaci nije nikako do mojeg kompjutera?Nego il do igrice servera samog,sto i moze biti vjerovatnost jer je puna bugova vec od 2011.Ili mozda internet.Mada kazem bas sam nedavno pogledao.Imam 21 Mbps i oko 2.00 Upload speed ping 16.Mada znamo imati ukljucena i do 4 kompa 3 na zici i 1 wi-fi.Ali unatoc i tome druge igre rade normalno!I kada sam sam ukljucen na Kompu a drugih nema doma zna se isto desavati!Razmisljao sam da nije do ekrana,da stvarno trebam kupiti novi ekran sa HDMI Ulazom da spojim Grafu izravno na Ekran a ne da koristim Vga to HDMi.Neki tipa 75 Hz i 1ms !Ili nije niti do toga!?Ili da igricu stavim na SSD mozda to pomogne ili je ok na HDD 

Moze biti svasta, ali je vjerojatnije do toga.

Sada sam bas pogledao. Za tu igricu je minimumo 3GHz single core 1gb ram i 256 vram kartica. Naravno da se tebi sve puno brze ucita nego takvima.

Kako je stari f2p tko zna koliko je server kvalitetan.

Do ekrana nije sigurno... Ako ti druge igre rade u redu ne znam sto te muci konktretno ova ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 14:58 (Mrgud Veliki).
8 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Vampo kaže...

Moze biti svasta, ali je vjerojatnije do toga.

Sada sam bas pogledao. Za tu igricu je minimumo 3GHz single core 1gb ram i 256 vram kartica. Naravno da se tebi sve puno brze ucita nego takvima.

Kako je stari f2p tko zna koliko je server kvalitetan.

Do ekrana nije sigurno... Ako ti druge igre rade u redu ne znam sto te muci konktretno ova ?

Zato sto nju igram vec dosta dugo i ponajvise i iskreno zivcira me to da imam dobar komp a da nemogu staviti na full postavke i imati kvalitetnu igru kao druge a da mi en pristeka slutter lag ili kaj god da je to!

16 godina
odjavljen
Vampo kaže...

Zato sto nju igram vec dosta dugo i ponajvise i iskreno zivcira me to da imam dobar komp a da nemogu staviti na full postavke i imati kvalitetnu igru kao druge a da mi en pristeka slutter lag ili kaj god da je to!

Eh... Tu se radi o konkretno samo jednoj igri (odnosno samo problemu sa njom) tako da, ako i postoji neko rjesenje onda je vjerojatno najbolje mjesto za pitanje sam forum/support/zajednica te igre.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice