Problem sa instalacijom Windowsa na Zepto laptop

poruka: 9
|
čitano: 2.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lap top

Imam lap top ZEPTO iz Danske je dobiven i krenuo sam da mu dignem sistem XP2 ne vidi optički a njega koristim preko USB-a jer nema njegov. Izvadio sam HDD  i instalira Xp na drugom lap topu ali sada samo odbrojava i restartuje se ???

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Lap top

nemožeš na jednom računalu instalirat windows pa taj disk koristit na drugom, osim ako su ista računala

informacije:

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/howtoinstalacija-windowsa-xp-usb-sticka/30878.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/uputstvo-instalacija-win-xp-usb-flash-sticka/21076.aspx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

''zepto znote'' - danac

Taj me muči . . . {#}

14 godina
neaktivan

I dalje ne mogu da dignem sistem iako kao počne da očitava sa optičkog a preko usb-a . . . .    {#}

14 godina
neaktivan
abus kaže...

I dalje ne mogu da dignem sistem iako kao počne da očitava sa optičkog a preko usb-a . . . .    {#}

ček, optički ti ide preko USB-a jer laptop nema svoj optički? Pretpostavljam da ne radi jer moraš imati drivere za takve optičke, a win moraš instalirati dok ti je disk na tom kompu.

Izbriši windowse sa tog diska i snimi ih preko USB-a

edit: XXX-man ti je dao linkove gdje ti piše kako to izvesti

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 20:26 (Immartu).
14 godina
neaktivan
Lap top

optički na lapu nema odradio sam i probao sve kao i preko fleške.Ono kao da krene preko USB-a optički da očitava ali samo kratko blinkne i dalje neće....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lap top

Znači da prima struju ali ne može ti čitati podatke s diska van windowsa.

U biti, ovako probaj, ne znam kakav ti je bios ali pogledaj kada ga tek upališ što ti piše, moraš stisnuti DEL/F8/F10/END/F12, nešto od toga, i možeš namjestiti s čega želiš da ti boota OS. Makni HDD i ostavi CD-ROM ako ga prepoznaje. Alternativno, neki BIOS-i imaju opciju zasebnu u kojoj određuješ boot priority, znači jedna tipka je za BIOS postavke (tipa. DEL) a druga je za boot (tipa. END)

Ako ti tamo prepoznaje čitač, odlično, ali ne vjerujem. Nabavi si USB stick i s njega snimi windowse.

Evo tu imaš sve upute http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_install_windows_7_usb_key

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acer-Aspire nema slike na ekranu

Imalo problemcica sa malim Acer-om.Odlucio instalirati novi Windows,ali sam moze biti stavio 64-bit,nisam siguran.E sada me zanima zasto on kada ga upalim nepokazuje nista na ekranu.Vec prilikom instalacije Windowsa ekran je zamracio.U cemu je problem i moze li mi netko pomoci?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Acer-Aspire nema slike na ekranu
Sharcus33 kaže...

Imalo problemcica sa malim Acer-om.Odlucio instalirati novi Windows,ali sam moze biti stavio 64-bit,nisam siguran.E sada me zanima zasto on kada ga upalim nepokazuje nista na ekranu.Vec prilikom instalacije Windowsa ekran je zamracio.U cemu je problem i moze li mi netko pomoci?

Rade li ventilatori? Čuješ li kakav zvuk? Probaj izvadit rame i ponovno ih staviti, očisti utore. Prikazuje li ti išta na ekranu, tojest vidiš li POST?

p.s. dodirni nešto metalno i uzemljeno prije nego ideš dirati išta u kutiji

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice