Problem sa grafikom

poruka: 41
|
čitano: 5.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

svaki bios je drugaciji. moras strelicama navigirati po izbornicima, enterom izabires. na dnu ekrana bi trebale biti upute za pojedinu tipku.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 15:53 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafikom

znaci do ovoga kad treba F2 stisnut neznam doc

14 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

ako ti boota instalacijski cd nemaš potrebe ulazit u bios..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma dobro sad sam skuzio sve nego je njegov bios 2 puta drugiji nego moj pa sam se pogobio u biti jako je jednostavnoo haval :)

14 godina
neaktivan
jesi uspio instalirati?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan

Jesam za sad radi ko zmaj

14 godina
neaktivan
Preko HD kabla. Za monitor mi sluzi LCD TV sony bravia 32"
Josip
13 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

Imam isti problem u petak sam dobio ATI 4650 (MSI) 1GB , prije nje je bila ATI 3600 HD 512MB , Izbrisao sam Catalyst Control centar  iz Control Panela,

i skinuo nove drajvere sta interneta za grafu, instalirao i nisam primjecivao problem, dok ne udjem u igru pa mi pocnu crne kockice, crna slika linije boje i na kraju se graficka "zakoči" i slika zacrne i no signal.... na staroj grafičkoj temperatura mi uvijek bila 39 na ovoj je uvijek 30 i kad upalim neku igru 38 i neide više ,

tako jednom dok sam upalio igru stalo sve i ja restart slika mi je bila lose kvalitete neke tačkice roze mi trepere, i slično, prošla graficka trosila je mnogo vise od ove, nebi trebalo da je problem do napajanja, hard disk nema bad sectora ponekad zazuji no radi, graficka pravi probleme, nisam formatirao disk samo samo instalirao drajvere za ovu graficku,

Procesor je Intel Core Duo 2,4 ,rama 1 gb , OS: Windows XP 32bit sp3 , vidim da je nek oveć trazio pomoc bilo bi lijepo da napiše kak oje rjesio problem ...

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

nikad niko nije imao sličan problem ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem sa grafikom

Skini si s ovog linka Revo Uninstaller  , s njim pobriši ponovo drivere od grafičke, jer ako si brisao Catalyste iz control Panela možda nisi pobrisao drivere stare kartice pa se kulju s ovim novima. Revo će ti pobrisati temeljito sve stare dll-ove. ako ti nakon toga u control Panelu ostane Catalyst, pobriši ga, i sve nakon toga iz mape C/program files. Nakon toga CCleanerom počisti Registry i tek nakon toga instaliraj drivere i pazi da skineš najnovije, za tvoj model kartice, za XP, pazi da je 32 bitni i to bi trebalo riješiti proble.

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa grafikom

Sve sam pokušo osim da probam jos dvi-vga kablom da spojim , i pratio sa tepmperaturu malou igrama i  skontao sam da igram 2 minute kad se graficka zagrije na 37 stepeni počnu artefakti nenormalno ja psustim igricu i ivdim temperatura 37 i vidim slabije artefakte po monitoru , i cim  spane na 36 sve uredu ...  Neznam dal iej neko pokušao sa rernom i dali vam je uspjelo imatel kakav savjet posto mislim da problem nije do drajvera i slicno ....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice