Problem sa grafickom

poruka: 15
|
čitano: 2.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem..!!!!

Pa ovako..Dodjem kuci,upalim komp,logujem se i vidim nenormalno uvecanu rezoluciju ekrana.Pokusam da pokrenem battlefield3,pes12 i gta 4,kaze mi da nemam minimalne konfiguracije za te igre.Prije sam ih igrao bez problema,cak sam gta 4 mogao na skoro najjacoj  pokrenuti.EH,ovo je moj komp:AMD radeon 6500 2gb,Intel pentium g620 2,6ghz,4gb of ram,windows 7 64 bit.Kada kucam dxdiag i trazim tacno ime graficke,pise mi pod name-intel(R) HD graphic,a pod Chip Type- Intel(R) HD graphic family,nema imena grafe kao sto je bilo.Kada palim komp cuje se jaku cudan zvuk,stvarno neznam sta mi je sa kompom i grafickom,pokusao sam instalirati nove drivere,ali nista.

Molio bih svi koji znaju da rjese problem da pomognu.Unapred hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem..!!!!

Nekakav gadan virus...preskeniraj sa antivirusnim programom,malwarebytesom i hitmanom pa javi jel našlo šta...:)

blacky

0 0 hvala 0
15 godina
Problem..!!!!

S tom konfiguracijom si GTA4 mogao igrati na max samo ako igraš na rezoluciji 240p ili manjoj, xD.

No na stranu to.
Ovo nije virus. Sigurno.

Ako se čuje gadan zvuk, bit će da ti je rikavela grafička.
I automatski se onda prebacio na iGPU od procesora. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ Salman v4.2 + Siyah 4.1.5 + CWM 6.0.1.2
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problem..!!!!
Steve G kaže...

Pa ovako..Dodjem kuci,upalim komp,logujem se i vidim nenormalno uvecanu rezoluciju ekrana.Pokusam da pokrenem battlefield3,pes12 i gta 4,kaze mi da nemam minimalne konfiguracije za te igre.Prije sam ih igrao bez problema,cak sam gta 4 mogao na skoro najjacoj  pokrenuti.EH,ovo je moj komp:AMD radeon 6500 2gb,Intel pentium g620 2,6ghz,4gb of ram,windows 7 64 bit.Kada kucam dxdiag i trazim tacno ime graficke,pise mi pod name-intel(R) HD graphic,a pod Chip Type- Intel(R) HD graphic family,nema imena grafe kao sto je bilo.Kada palim komp cuje se jaku cudan zvuk,stvarno neznam sta mi je sa kompom i grafickom,pokusao sam instalirati nove drivere,ali nista.

Molio bih svi koji znaju da rjese problem da pomognu.Unapred hvala!

Kakvi je komp? Lap ili desk? Ak ti nije problem, bolje ga ugasi, otvori stranicu(ak već nije;)) i izvadi grafu pa je ponovno vrati nazad i uključi komp. Možda je od vibre venta malo "izgubila kontakt" sa sabirnicom.

13 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

U tom slucaju ako se prebacio na iGPU procesora mogu da se pozdravim sa grafickom,ili postoji rijesenje problema bez da mijenjam graficku?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem..!!!!

Pa kupi polovnu grafičku u tom rangu za male pare. Mislim da ti je ona riknula.

18 godina
Problem sa grafickom

Često su najbanalnija rješenja upravo rješenja problema - pogledaj jel ti netko odspojio monitor s grafičke i spojio ga na matičnu.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom
191x7 kaže...

Često su najbanalnija rješenja upravo rješenja problema - pogledaj jel ti netko odspojio monitor s grafičke i spojio ga na matičnu.

Čisto sumljam, budući da ne može instalirati drivere za grafičku.

13 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Eh ovako,da vam kazem.Imam dva mjesta gdje mogu da prispojim monitor i kuciste.Jedan je koji vodi u graficku,a drugi nzm,valjda u maticnu plocu.  Kada ga spojim sa maticnom onda radi i ima signala,ali kada ga spojim vamo sa grafickom nema signala.!!!

0 0 hvala 0
18 godina
Problem sa grafickom

Onda je problem oko grafičke.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Steve G kaže...

Eh ovako,da vam kazem.Imam dva mjesta gdje mogu da prispojim monitor i kuciste.Jedan je koji vodi u graficku,a drugi nzm,valjda u maticnu plocu.  Kada ga spojim sa maticnom onda radi i ima signala,ali kada ga spojim vamo sa grafickom nema signala.!!!

Jesi vadio grafulju i vratio ju nazad kako sam spomenuo na početku teme? Ako neće ni tada onda je rikavela pa polako kreni odvajat za drugu, a ova na ploči nek ti služi za surf i filmove.

14 godina
protjeran
Problem sa grafickom

Pa jel iams garanciju?

mislim 5570je nova 300kn jel? ako nije pod garancijom ieto ti prilike za upgrade, jer je ta kartica slaba, kao neam gare i ako je riknula kupi si polovnu 6670 i uzivaj u ugodnoj igri

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Pa jel iams garanciju?

mislim 5570je nova 300kn jel? ako nije pod garancijom ieto ti prilike za upgrade, jer je ta kartica slaba, kao neam gare i ako je riknula kupi si polovnu 6670 i uzivaj u ugodnoj igri

Takvih nema u prodaji.

13 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Hmm..kako vam se svidja ova graficka,ATI radeon 6770 hd sapphire 4800 mHz,ddr5, ili AMD radeon 7850 MSI OC,4800 Mhz,a GPU 900 mHz.

Odlucio sam se jednu od ove dvije kupiti pa bih molio vase savjete,sta je bolje, isplatnije..itd

Moj komp:4gb of ram,620gb hard disk,intel pentium g620 2,6ghz

TU jos imam neku kombinaciju sa intel core i5 3,4ghZ..

Vase misljenje?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Steve G kaže...

Hmm..kako vam se svidja ova graficka,ATI radeon 6770 hd sapphire 4800 mHz,ddr5, ili AMD radeon 7850 MSI OC,4800 Mhz,a GPU 900 mHz.

Odlucio sam se jednu od ove dvije kupiti pa bih molio vase savjete,sta je bolje, isplatnije..itd

Moj komp:4gb of ram,620gb hard disk,intel pentium g620 2,6ghz

TU jos imam neku kombinaciju sa intel core i5 3,4ghZ..

Vase misljenje?

Postoji posebna tema za to što tražiš pa se molim obrati tamo:

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/vodic-odabir-graficke-kartice/28804.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice