Problem sa grafickom karticom.

poruka: 6
|
čitano: 1.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

E ovako imam u kuci ATI vtx radeon hd 4300 od 1GB. Ja je nisam stavljao u svoj PC jer nisam siguran moze li mi maticna ploca izdrzati 1GB. Frend mi ju je stavio u svoj pc u koji moze 1GB graficka ali mu slika nece da dode. PC radi mormalno ali nema slike. Jedan covjek mi je rekao da je crko chip ali ne vjerujem mu da budem iskren {#}. Pa zna li itko sto joj moze biti, gdje se moze popraviti i kako provjeriti mogu li staviti graficku od 1GB (Windows XP imam).

Hvala :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom karticom.

probaj nemas sta izgubit a moguce je da je se zaprljala ako ne dolazi slika na monitor...uglavnom probaj nista se ne moze desit po zlu

zule ba
14 godina
neaktivan

E vidis probat cu je ocisiti. A cuo sam da ako stavis graficku jacu nego sto moze maticna podnijeti, moze se desiti da se zamrzne maticna... Zato zelim biti siguran i provjeriti moze li maticna moja od 1GB :P

0 0 hvala 0
14 godina

Ako imaš PCIe ulaz na ploči i ako je gpu PCIe onda ti paše GPU,to nema nikakve dileme,normalno da nemožeš AGP ubaciti u PCIe ulaz,i možda ti je kartica otišla u vječna lovišta,možda se pregrijala.

edit

I koju uopče MBO imaš? Pitaš nešto a nepostaviš cijelo pitanje.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 23:01 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dell Optiplex 0F8098 

To mi je maticna ploca i graficka pase po utikacima 100%

EDIT : Ako se pregrijala spasa joj nema jeli tako?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 16:42 (Dario09900).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom karticom.

ja sam rekao treba ocistit i probat a ako opet ne mogle grafa je mrtva,a meni kako se cini pogledao sam ovu maticnu na kratko i izgleda da nije bas stara pa zato sto nebi mogla grafa od 1gb mislim nelogicno...

zule ba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice