Problem Grafička i procesor se ne podnose

poruka: 9
|
čitano: 1.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem grafička i procesor se ne podnose

Prvo pozdrav svima koji su voljni pomoći.

Ovako matična epox 9nda3j nforce 3 ultra;grafička radeon 9550 agp; procesor athlon 64 x2 939 3800+

Problem je ovaj grafička normalno radi s Athlonom 64 3000 (jednojezgreni procesor) pa pošto matična podržava i navedeni athlon 64 x2 939 3800+ rekoh da malo osvježim komp za sitne pare ali nikako grafička neće da radi s dvojezgrenim procesorom .

Probao sam još dvije grafičke radeon 2400 i jos neku radeon isti problem.

Pomagajte samo mi nemojte reći prodaj sve staro je ( znam da je staro al je ispravno za moje potrebe internet i pokoji film dovoljno dok nesto ne rikne)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem grafička i procesor se ne podnose
Kako mislis ne podnose se? Pojasni malo sta se dogada!
13 godina

Ovako skinuo sam driver za grafičku više puta s amd-ove stranice ali nece da ih instalira tj. instalira mi catalist control centar ali sami driver ne.

S dvojezgrenim procesorom nema aero efekata dok s jednojezgrenim sve normalno radi s win 7.

Nešto mi je prijatelj rekao da je problem na relaciji  nvidia chipset-agp slot-dvojezgreni procesor

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj flashat bios

0 0 hvala 0
13 godina

Zadnji bios je gore.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem Grafička i procesor se ne podnose

Probaj sa driver sweeperom obrisati drivere i staviti zadnje drivere. Jer ako ti ulazi u Win, a ne radi aero onda mi nije bas to kao situacija da se kolju proc i grafa.

13 godina

Instalirao sam čiste win 7 bez ikakvih drivera (više puta),crackova i sl. baš zato sto sam mislio da imam zaostataka od prijašnjih drivera ali to nije bio slučaj.

Ulazi u windowse bez problema

Situacija je ista

Nisam još jedino probao neku nvidia grafičku karticu stavit;mislim si nvidia chipset na matičnoj i nvidia grafička možda bi proradilo

Ako ima netko voljan posudit nvidia grafičku agp samo da isprobamo na području Virovitice nek mi se javi,plačam cugu poslije probe (nemam drugu ideju )

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 19:36 (mikes).

0 0 hvala 0
14 godina

Imao sam ovaj slučaj.  Problem je u driverima za NF3 Chipset,  NF3 Chipset+Dual Core CPU+ATI Grafička+Windows 7 = ne radi driver od grafičke

Instaliraj Windows XP i radit će bez problema,  ili stavi Nvidia grafičku ako misliš koristit Win7.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 22:14 (mce64).

0 0 hvala 0
13 godina

Znam da radi s xp ali se ne bih vraćao nazad s sedmice na xp,najveći problem što ne mogu naći doma (VTC) nikog da mi posudi nvidia grafičku pa makar vukao i kantu kod vlasnika grafičke sam da vidim da li radi, a u servisima (cijela tri ) nikako da naletim da imaju rabljenu

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 23:59 (mikes).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice