Problem sa DvD- pgonom

poruka: 11
|
čitano: 1.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa DvD- pgonom

Evo ovako imam jedan problem kad ubacim cd u dvd pogon  i pokusam ga otvoriti samo mi ugasi pc dvd je inace spojen preko ide-kabela a przilica radi savrseno ona je spojena preko Sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem sa DvD- pgonom

Kao prvo, trebao bi isključiti automatski restart.

Klikni na Start -> Run -> upiši sysdm.cpl -> kartica Advanced -> ispod odjeljka Startup and Recovery klikni na Settings -> odznači Automatically restart i klikni na OK.

Restartaj komp i stavi opet CD. Trebao bi se pojaviti BSOD. Zatim odi u C/Windows/Minidump i uploadaj najnoviji fajl iz te mape npr. na Hotfile i stavi link ovdje pa ćemo ga analizirati.

Još pogledaj u Event Vieweru ima li kakvih errora: Start -> Run -> upiši eventvwr. Napiši ovdje Source i Event ID zadnja dva errora iz svake kategorije.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 12:40 (deadman).
16 godina
Problem sa DvD- pgonom

Evo link http://hotfile.com/dl/62098897/8b52cad/081410-16317-01.dmp.html pa ako mi mozete pomoci hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trebaš ući u BIOS i potražiti opciju Plug and Play OS i staviti je na yes.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina

da li ta opcija ima neko drugo ime ja prelistao sam sav bios ali ga nisam nasao 

15 godina
dreadmoore kaže...

da li ta opcija ima neko drugo ime ja prelistao sam sav bios ali ga nisam nasao 

Koliko znam, to je jedini naziv za tu opciju. Trebala bi se nalaziti iza kartice Advanced.

15 godina

plug and play ili PNP

16 godina
protjeran
Problem sa DvD- pgonom

Meni se desavalo kad ubacim DVD ili CD da se resertira pc i prilikom paljenja on se resertira ja kupim novi dvd ocitivac (ata) i sve radi ok

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa DvD- pgonom

Ali malo mi je smjesno jer u mene je win7 64bitni isto sto se desava stavio sam nove 64 bitne drivere od graficke kartice i nekad mi izbace display error i vezano za dvd imam cd od buga iz 2009 godine 12 mjesec i kad brzo mjenjas rubrike ugasi mi pc kao da memoriju nemoze brzo ucitati i iskljuci pc tako se dogadja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

Ali malo mi je smjesno jer u mene je win7 64bitni isto sto se desava stavio sam nove 64 bitne drivere od graficke kartice i nekad mi izbace display error i vezano za dvd imam cd od buga iz 2009 godine 12 mjesec i kad brzo mjenjas rubrike ugasi mi pc kao da memoriju nemoze brzo ucitati i iskljuci pc tako se dogadja

Odi u Device Manager, desni klik na grafičku karticu i Properties -> kartica Driver i opcija Roll Back Driver.

16 godina
deadman kaže...
dreadmoore kaže...

Odi u Device Manager, desni klik na grafičku karticu i Properties -> kartica Driver i opcija Roll Back Driver.

jedino u biosu u advance rubrici ima ponuda os2 ili non-os2

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice