Problem dizanje windowsa

poruka: 45
|
čitano: 4.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem dizanje windowsa

dakle imam problem sa dizanjem windowsa, friški je sustav win7 i sve radi normalno ali kod restartanja neće nekad dići prozore, probao sam sa drugim hardom, drugim kablom.. ma svašta... i ne mogu skužiti što je-kad pomislim da sam riješio problem izmjenom kabla ili harda-opet se počne ista stvar dešavati.. jedino mi preostaje još da sumnjam na napajanje ili matičnu da nešto nije uredu.. ili nešto u biosu-mada sam i tamo sve isprobao već kombinacije.. pa ako netko ima ideju nek se javi, hvala..

0 0 hvala 0
14 godina
Problem dizanje windowsa

Mozes li malo preciznije pojasnit problem.Koji prozori?

Errare humanum est.Errando discimus.

0 0 hvala 1
15 godina
Re: Problem dizanje windowsa

Procesor AMD Athlon 64 X2 5200+, Grafička GIGABYTE ATI HD5750 OC 1gb, ddr5, Radna memorija 4gb ddr2 na 800mhz u dual chanelu (2x1 Kingmax + 2x1 Apacer)., Napajanje Chieftec 450w.
Matična ALiveNF7G-HDready, evo ovo je konfa a prozori su win7 ultimate 64bit-ali koristim ih već 2 godine i odličan loader imam za njih pa sumnjam da je u njima problem.. a i frendovima sam stavljao te prozore i svi zadovoljni...

14 godina
Problem dizanje windowsa

Pa reci winsi a ne prozori. xD

0 0 hvala 2
15 godina

kod restartanja samo treperi crtica lijevo gore i kao da ih pokuša jednom dignuti onako zastane i onda nastavi treptati... onda ja zamjenim kablove, isključim sve i bla bla.. i onda opet ih digne i sve radi 5...  i kod dizanja prozora mi nekad zna prekinuti... ali kažem izmijenjao i razne hardove, kablove, čitače, dvd-e sa prozorima...{#}

15 godina
zoharbizo kaže...

Pa reci winsi a ne prozori. xD

hehe.. ma isti vrag :)

14 godina
Problem dizanje windowsa

Da li je procesor ocan,si probao stavit bios postavke na default?

0 0 hvala 1
15 godina

ma nije procesor diran, a bios sam 1000 puta na defoult stavio i redom išao i sve prbavao u biosu-ali je moguće da sam nešto propustio u njemu.. na to mi smrdi :)

14 godina
bobsi kaže...

ma nije procesor diran, a bios sam 1000 puta na defoult stavio i redom išao i sve prbavao u biosu-ali je moguće da sam nešto propustio u njemu.. na to mi smrdi :)

Ako si ga na default stavia onda nema sta tu bit,reci mi kad ti se to pocelo dogadat?I jesi sta u to vrime minja na njemu?Softverski ili hardwerski ili oboje?

15 godina

pa stavio sam tu grafu i sata hard 80gb i procesor... samo je matična ostala ista :) i napajanje i sve sam sklopio jučer.. ali mislim da je i prije nešto zezalo.. idem klopat dođem za 10 :)

15 godina

evo skinuo sam HDDlife pro i kaže mi The reliability and performance of your hard drive are completely all right. But do not forget to back up your data at least once a week since nobody is protected against bad luck.-dakle hard bi trebao bit uredu...

14 godina
Problem dizanje windowsa

Koliko si puta reinstalira winse?xD

0 0 hvala 1
15 godina

nemoj ni pitati koliko puta.. :( ali skužio sam da i kod dizanja winsa :) nešto teško ide-čak i prekine-ali imam 2-3 kopije istih i par dvd čitača isprobao sve i opet isto.. nekad uspijem dignuti friške-nekad prekine pa ponovo-i kablova imam par sve sam izmijenjao..

15 godina

evo sad mi je izbacio A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

14 godina
Problem dizanje windowsa

Koju grafu imas i koji os?64 bitni ili 32 bitni?I koji tocno?

0 0 hvala 1
15 godina
14 godina
Problem dizanje windowsa

Klik,instaliraj te drivere.

0 0 hvala 1
15 godina

ajde hvala-budem probao... možda je i tu greška jer nisam ubacio  original drivere sa cd-a nego sam samo pustio da winsi povuku svoje.. ako me nema znači da ga nemrem upalit {#}

16 godina
neaktivan
bobsi kaže...

evo sad mi je izbacio A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

Ovo sudeći da imaš problema s grafičkom karticom. Jesi probaom stavit drugu karticu i šta se događa?

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
15 godina
Nello kaže...
bobsi kaže...

Ovo sudeći da imaš problema s grafičkom karticom. Jesi probaom stavit drugu karticu i šta se događa?

nisam probavao sa drugom.. ova je nova jučer otpakirana :( ako ne bude išlo s ovim driverima probat ću samo otkopčit 6pin napajanje pa ću vidjeti.. jer imam i integriranu... (da nije tu negdje kvaka???)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 12:24 (bobsi).
16 godina
neaktivan
bobsi kaže...

nisam probavao sa drugom.. ova je nova jučer otpakirana :( ako ne bude išlo s ovim driverima probat ću samo otkopčit 6pin napajanje pa ću vidjeti.. jer imam i integriranu... (da nije tu negdje kvaka???)

OK, na novoj kartici ak ima molex kabel i mora bit spojen s napojne i drukčije ne. A i može bit da nisi drajvere stavio pa te winse blesira.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 12:33 (Nello).
16 godina
neaktivan
bobsi kaže...
Nello kaže...
bobsi kaže...

U biosu imaš opcije dali češ na internu ili  grafičku karticu. Ako želiš da radit internu grafu, tad izvadi grafičku karticu i spojiš kabel s monitorom i tad bi trebao bit OK.

15 godina
Nello kaže...
bobsi kaže...

OK, na novoj kartici ak ima molex kabel i mora bit spojen s napojne i drukčije ne. A i može bit da nisi drajvere stavio pa te winse blesira.

evo dva puta sam ga restartao i sve je uredu sad (makar se tako čini)-nakon što sam instalirao drivere što mi zoharbizo link poslao-makar mi je grafika spala sa 7,3 na 7,2.. a kak misliš s tim kablovima "molex".. ja sam direkt sa napajanja u grafu spojio 6pinski... nisam ni dirao onaj iz kutije što ima ona dva od napajanja što ide u jedan 6pinski????

15 godina
Nello kaže...
bobsi kaže...
Nello kaže...
bobsi kaže...

U biosu imaš opcije dali češ na internu ili  grafičku karticu. Ako želiš da radit internu grafu, tad izvadi grafičku karticu i spojiš kabel s monitorom i tad bi trebao bit OK.

ma šta će mi interna.. ne ide crysis na njoj :)

16 godina
neaktivan
bobsi kaže...
Nello kaže...
bobsi kaže...

evo dva puta sam ga restartao i sve je uredu sad (makar se tako čini)-nakon što sam instalirao drivere što mi zoharbizo link poslao-makar mi je grafika spala sa 7,3 na 7,2.. a kak misliš s tim kablovima "molex".. ja sam direkt sa napajanja u grafu spojio 6pinski... nisam ni dirao onaj iz kutije što ima ona dva od napajanja što ide u jedan 6pinski????

6 pinski ti je kao molex. Onda je ti zasad sve ok.

14 godina
Problem dizanje windowsa

Javi ako jos bude problema.

0 0 hvala 0
15 godina

pa zasad je.. nadam se da je bio problem samo sa driverima.. neću još zaključavati temu jer tko zna :), hvala vam obojici još jednom..

14 godina
bobsi kaže...

pa zasad je.. nadam se da je bio problem samo sa driverima.. neću još zaključavati temu jer tko zna :), hvala vam obojici još jednom..

Imas tipku za hvala.

14 godina
neaktivan
Problem dizanje windowsa

Greska u grafickoj kartici neznam dali je jos netko napisao da drivere updatas nije mi se dalo citati tudje postove xd
probaj bios default na tvornicke postave ili windowse rebootaj

Nadam se da sam ti pomogao :D

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem dizanje windowsa

Bobsi jel dosad sve radi ok?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: