Problem s brzinom računala

poruka: 9
|
čitano: 3.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa brzinom računala!!!!!
pitanje

Imam jedan veliki problem,prije par tijedana kompjuter se jednostavno nije htio palit,tj mogo sam ga upalit i on bi pistio 3 sec,al na ekranu se ne bi nista dogodilo,nakon par puta paljenja i gasenja uspio sam ga upalit,no kad bi proslo ocitavanje windowsa,upalio bi se neki plavi ekran na kojem je pisalo da je windows naso problem.Odlucio sam reinstalirat windows,no problem je bio to sto nisam mogo naci CD-ove od drivera,nest sam naso na internetu i instaliro,al problem je sto mi je kompjuter totalno usporen,igrice koje su mi se savrseno vrtile sad stekaju,nemoguce za igrat,WOW je jedan od njih.Da li je problem u driverima ili u nekim virusima i dali se to moze rjesit doma ili to moram na servis.Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa eto pokušaj skinut sa interneta najnovije drivere od Grafičke koju imaš i probaj skenirat kompjuter sa npr  Malwarebytes' Anti-Malware , ma da mislim da to nije do virusa, a do drivere MOŽDA...

Probaj to napravit , pa ćeš znat na čemu si onda ako nije ni u tome problem..Namigiva

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošto se ne kužiš,bolje ti je odnesti u servis. Znaš možda reći koje komponente računalo ima i koji operativni sistem(windowsi)?

0 0 hvala 0
17 godina

koje komponente imas?

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa brzinom računala!!!!!
autorov komentar

Problem je sto ih ne znam tocno,znam da imam Geforce 8600 GT, procesor od intela dual core 2,66 i 1 GB ram.Ma da mislim da su driveri problem.Zanima me dali mogu dati računalo autronicu jer sam ga tamo kupio pa da oni to vide i ako su problem driveri da to oni instaliraju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 21:41 (cale).
17 godina

ako rade usluge servisa da, ali kontam da ćeš platit minimalno 1 radni sat po cijeni od 150-180 kn onda.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hm skini neki program za detekciju komponenti računala, i odi na njihove stranice te psokidaj sve najnovije drivere.

evo ovo ja koristim everest ultimate edition, i imaju ti direktne linkove na stranice proizvođča ili driver download.

http://www.lavalys.com/ 

naravno treabt ces ga srediti da ti nebude free verzija posto ne pokazuje sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

mislim da cu ga prije na servis,ne znam ni kak se kupuje to na netu,a i ne zelim dati jer mozda nisu driveri

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s brzinom računala

ma skines ga preko torenata i sve dobijes kako ga provaliti. neznam dali smjemo pisati o tome na forumu, ipak to je već piratstvo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice