- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte pls, jel zna netko sto bi moglo bit , nista mi ne pada napamet , kad sam vadio stari cd room mvicu mi je poletila ruka i mal sam udrio cooler od proca ali jedva da je zavibrirao , skroz beznacajno , nemogu se nikako rijesit buga ovoga , prebacivao sam memoriju kroz sve slotove , ako stavim u neki drugi slot onda ovaj debug samo mijeja brojke dole , d1 , d3 , d7 , d0 pa ponavlja, inace upali d5 i onda stoji na d0 stalno ??
dajte pls, jel zna netko sto bi moglo bit , nista mi ne pada napamet , kad sam vadio stari cd room mvicu mi je poletila ruka i mal sam udrio cooler od proca ali jedva da je zavibrirao , skroz beznacajno , nemogu se nikako rijesit buga ovoga , prebacivao sam memoriju kroz sve slotove , ako stavim u neki drugi slot onda ovaj debug samo mijeja brojke dole , d1 , d3 , d7 , d0 pa ponavlja, inace upali d5 i onda stoji na d0 stalno ??
posalji nam sliku
posalji nam sliku
ma sve izgleda u redu ali evo sec , slikat cu ti,
kaze mi da mi slike nesmije bit ispod 2 mb, lol kako da je uopce smanjim, dobio sam odgovor od asrock suporta, rekli su da se eror odnosi na memoriju i da moram par stvari probat u biosu a ja nemogu uc u bios jer nicega nema na ekranu
kaze mi da mi slike nesmije bit ispod 2 mb, lol kako da je uopce smanjim, dobio sam odgovor od asrock suporta, rekli su da se eror odnosi na memoriju i da moram par stvari probat u biosu a ja nemogu uc u bios jer nicega nema na ekranu
IDI NA tinypic i tako uploaduj sliku
Imas Paint... -.-
eoti nema sbas nesto za vidit tu [IMG]http://i54.tinypic.com/kboh9j.jpg[/IMG]
Ja sam imao slicne probleme kod prvog pokretanja sa svojom maticnom. Meni je isto bio crni ekran, vec sam pomislio da je graficka dala svoje... Probaj spojiti samo jedan disk na kojem je OS, ili stavi samo jednu plocicu rama u slot pa pokusaj... Takoder provjeri da li su svi kabli pravilno ustekani, jer nikad se nezna...
Ja sam imao slicne probleme kod prvog pokretanja sa svojom maticnom. Meni je isto bio crni ekran, vec sam pomislio da je graficka dala svoje... Probaj spojiti samo jedan disk na kojem je OS, ili stavi samo jednu plocicu rama u slot pa pokusaj... Takoder provjeri da li su svi kabli pravilno ustekani, jer nikad se nezna...
a proba sam svakoga boga , sve zivo , i jedan slot i 2 ali u drugom utoru i ovo i ono .... nista , rodak kaze da je vjerojatno do nekompatibilnosti gskill ripjawsa, doduse i nisu na listi podrzanih memorija li trebali bi radit , kao sto sinoc i jesu , to mi jedino ne ide u glavu , kako je sinoc radilo a danas nece
Ispuni "Moj PC"...
PS - ADM roba Epic Fail...
(oni se dosta igraju sa hardwareom,
uvjek otvoren i pun njihovih govnarskih nalijepnica,
mogli su ih bar sa stražnje strane nalijepiti)
eoti nema sbas nesto za vidit tu [IMG]http://i54.tinypic.com/kboh9j.jpg[/IMG]
ah nisam to mislio
jel ima ista na ekranu jel se ista desava?
ako jest daj sliku ekrana Xd
ma nema nista na ekranu, nista , samo crno, cim se komp upali odma na tome panelu na ploci pokaze d0 i nista se ne dogada , mislim se da nije mozda do kopmatibilnosti gskill ripjawsa s tom plocom, nisu na listi podrzanih, pokusat cu uziccat prijatelja da mi da jedan stick svoje meme da probam, jer bug je vezan za memoriju, to mi je asrock support rekao , jedino mi je cudno kako sam ja sinoc igrao je benu tocu grid na njemu jbt !
EDIT:evo moj pc jeispunjen
ako izvadim svu memoriju onda pocne pipkat , tj onaj zvuk proizvodit, kad sam vratia opet bas nista, vjerojatno je do nekompatibilnosti memorije samo moram negdi nac stick ddr3 da mi posudi prijatelj da probam
Hmm već drugi ovaj problem na forumu.
Ljudi lupite ovaj BIOS:
http://www.pctreiber.net/asrock-bios-downloads?did=39
Dakle na USB stick, uđite u BIOS, odite na Instant Flash i freflashajte BIOS.
Meni je to jedan od najstabilnijih BIOS-a,
osobito kad se zna da Mushkin ne radi dobro na ASRock pločama
sa AMD 8xx serijom chipseta. (na Intel chipsetima radi super,
kao i na 7xx, radi prilično ok, bez rušenja)
http://www.pctreiber.net/asrock-bios-downloads?dlsearch=890GX
Ovdje je ostatak BIOS-a,
trenutno sam na 2.42B, drugi najbolji BIOS.