Slozio nove win 7 , updejtao i slagao ostale gluposti koje mi trebaju i pocele su mi se ikone neprestano spamati ... restartao racunalo , slozio speechy i skuzio da mi je temp. cpua 70C , sad moje pitanje glasi : Kako mogu promjeniti fan speed ? jer dok upalim laptop ventilator se ne pocne vrtjeti nego se upali tek nakon sto temp. skoci na 50C... u biosu nemogu naci ili mozda krivo gledam ali sumnjam , tako da ako moze pomoc oko toga ! Fala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slozio nove win 7 , updejtao i slagao ostale gluposti koje mi trebaju i pocele su mi se ikone neprestano spamati ... restartao racunalo , slozio speechy i skuzio da mi je temp. cpua 70C , sad moje pitanje glasi : Kako mogu promjeniti fan speed ? jer dok upalim laptop ventilator se ne pocne vrtjeti nego se upali tek nakon sto temp. skoci na 50C... u biosu nemogu naci ili mozda krivo gledam ali sumnjam , tako da ako moze pomoc oko toga ! Fala unaprijed
objasni ovo boldano, ne kužim...
laptop ima tvornički određeno na koliko će se stupnjeva vent vrtjet kojim brzinom i to nemožeš mijenjat
pa otvorio sam neki folder recimo my computer i on se neprestano poceo otvarat , kao virus ... pa ima onih profila za slozit , dok prede temp preko 50C da fan speed bude 70% , sjecam se to sam se zajebavao dok sam igrao crysis na kompu , sad ne znam dal ce to radit na laptopu ?
ne radi speedfan i nemože se mijenjat brzina...ako ga imaš duže potrebno ga je očistit da se smanje temp...a postoji i velika mogućnost da ti program krivo prikazuje
mislim da je s torrenta jer ovaj laptop nema cd rom pa sam isao skidat s neta , sto se tice ciscenja sve novo, termalna pasta promjenjena , fakat ne znam .. ugl. googlam s nadom da cu nesto naci :D
nabavi ili skini čistu verziju pa probaj...i skeniraj sa Malwarebytes' Anti-Malware ili SUPERAntiSpyware dal imaš kakvog smeća...