Prijenosni hard disk Wd dobit od T-coma!Citaj!

poruka: 27
|
čitano: 7.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dalke ovako,pri produzenju ugovora od interneta sam dobio prijenosni hard disk Wd 320GB,hard radi i sve super sve 5,ucitava ga kao hard i to sve,ali mene zanima,dali je mozda moguce da ga prikazuje kao Memorijsku karticu?Npr.kao kad spojim fotoaparat?Jer ovako kad ga spojim na drugo racunalo trazi da ga formatiram a to mi se onda ni ne isplati....

Unaprijed hvala!{#}

0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prijenosni hard disk Wd dobit od T-coma!Citaj!
webby15 kaže...

Dalke ovako,pri produzenju ugovora od interneta sam dobio prijenosni hard disk Wd 320GB,hard radi i sve super sve 5,ucitava ga kao hard i to sve,ali mene zanima,dali je mozda moguce da ga prikazuje kao Memorijsku karticu?Npr.kao kad spojim fotoaparat?Jer ovako kad ga spojim na drugo racunalo trazi da ga formatiram a to mi se onda ni ne isplati....

Unaprijed hvala!{#}

ha?

pa kad ustekas u komp ili bilo kamo prikazat ce ti isto kao i mem.card?

u cem je problem?

i pisi normalnim slovima

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
neaktivan

Ne nego ga prikazuje kao hgard,i problem je u tome sto me svaki put trazi da ga formatiram ;)

18 godina

imas normalan 110% ispravan hdd koji je stigao kao i svima formatiran u ntfs-u.

nego  kako bi ti da napise kad ga ubodes...to je nenormalno sto pise da je external hard drive?

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
webby15 kaže...

Ne nego ga prikazuje kao hgard,i problem je u tome sto me svaki put trazi da ga formatiram ;)

ha????

a kak to izgleda dok ga prikazuje kao hard, a kak kao mem?

pa jesi ga formatirao prvi puta?

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
webby15 kaže...

ha????

a kak to izgleda dok ga prikazuje kao hard, a kak kao mem?

pa jesi ga formatirao prvi puta?

1234198562374895 % (da znam pretjerao sam {#})  sigurno nije formatirao prije uporabe

tak je meni bilo sa frendovim eksternim....dobro je što je imao samo jedan "film" na njemu {#}

U biti treba formatirat hard i bit će dobro........tj. trebalo bi {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
15 godina
neaktivan

za koje cudo,formatiro sam ga......

18 godina

dosao ti je formatiran u ntfs i nisi ga trebao ni dirati.

svi wd-i danas dolaze tako spremni ,plug&play,mozes odmah fajl od 10 giga prebacit...prije su bili fat32...sad su i to ukinuli ;)

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

dolazi formatiran u NTFS da, ali sve mi se čini da je najveći problem ono smeće od priključnoga kabla koje dolazi sa njime...

na nekim kompovima ima velikih problema ukoliko koriste XP windows i SP3, microšrot tvrdi da je to radi nekompatibilnosti MBO-a, SP3 i USB drivera u nekim kombinacijama.

pri korištenju toga WD eksternog HDD-a uvijek spajaj direktno na USB portove na MBO, a ne na prednje hubove na kućištu jer je većina loših i jeftinjara što se vidi i pri korištenju memorijskih stikova na istima koji ili javljaju neke nebulozne greške ili ponekad kažu da ne žele raditi na USB 2.0 standardu.

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

opcenito je poznata ta pojava sa ms-om ili bez njega :)

svaki externi 2.5 se spaja iza. na prednjima nikada nije identican napon kao na zadnjima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
torrente kaže...

opcenito je poznata ta pojava sa ms-om ili bez njega :)

svaki externi 2.5 se spaja iza. na prednjima nikada nije identican napon kao na zadnjima.

zapravo, najveća razlika je u struji, napon je tu negdje :)

TROLLBUSTER /// tko mi da TD taj je peder xD /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan

pozdrav svima

imam pitanje u vezi ovog hard diska,jeli normalno da kod prebacivanja filova veličine 4,5 gb sa kompa na ovaj prijenosni disk traje skoro sat i pol vremena te dali postoji kakav programčić da se to prebacivanje skrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pogledaj da ti je disk formatiran u ntfs format, jer ako nije onda na njega ne možeš staviti file veći od 4gb, meni je u ntfs formatu i prebacivanje radi bez ikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Taj disk se dobije besplatno samo ako se produži ugovor na 12mjeseci za korištenje intereneta u T-comu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Prijenosni hard disk Wd dobit od T-coma!Citaj!
N. Ohm kaže...

Taj disk se dobije besplatno samo ako se produži ugovor na 12mjeseci za korištenje intereneta u T-comu?

mislim da je na 24 mjeseca,ali nisam siguran.

-=PiS=- CROZOKI
13 godina
neaktivan

Da... prije je bilo koliko max. fajl, negde 2Gb?

Dakle : uštekaj, formatiraj na ntfs, ostalo staviš na defaultima (osim quick format -  to možeš uključit da ne potrošiš sate života)

i onda preporučujem da na ikonama dolje desno klikneš na costumize i  isključiš da ti bilo što pokazuje ( hide icon and notification)

ako te nervira...

I budi zahvalan Tcomu. Ja imam 2 TB na 4diska i potpuno su puni osim C:\ gdje je 9.51GB (?!??) slobodnog prostora sa win7...

Ja bih Ti dao, ako želiš, 10kn za taj prijenosni - ako ti "baš" ne valja i smeta. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 18:28 (Tomo Hack1).
13 godina
neaktivan
Moguće, ako je ISO ili rar, Tj. kompresija (a vjerujem sa je sigurno)... sada - postoji USB 1.1 i 2.0, gdje je 2.0 oko sto puta brži a i s njjim traaaaje poprilično dugo. Ako HDD ima 2 USBa neće bit brži jer drugi koristi samo kao dodatno napajanje, a ne za dodatnu brzinu prijenosa... I na kraju - ako kopiraš pa te nervira čekanje i surfaš ili tako nešto, usporit će ga poprilično, a sa slabijim računalima ZNATNO! ( meni je na poslu DVD snimao (isto 4481mb) 1sat i 45 min samo zato jer sam pokrenuo Internet Explorer ) na Intelu 800mhza , 1gb RAMa 40Gb diska i, pazi ovo, windowse 7 - wtf za šefa, jel?
16 godina
Najbrze je prebacivanje ako su i izvor i cilj na ext4.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem s ovim hardom. 
Naime kad ga spojim na komp samo se nekad cuje zvuk, nekad ga spoji pa prekine, nekad radi 5 minuta pa prekine vezu....

edit: na laptopu normalno radi...

na kompu su na novo instalirani winsi, ali niti prije instalacije nije htio radit..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 19:39 (NSRkić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dajte pomozite,hitno

jer cu ili njega ili sebe potrgat vise, dosta me ovak zivot ne +ebe jos i on sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izgleda da je slab napon na usb,jesi ga probao iza u komp ukopcati? ne vi bilo lose da nabavis usb kabao sa dodatnim ulazom za usb koji se brine o tome da hard dobije dosta napona u slucaju da s jednim usb ne radi kako spada.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

Odozada ga kopčam... 

Kako radi onda na laptopu bez greške?

17 godina
NSRkić kaže...

Pozdrav, imam problem s ovim hardom. 
Naime kad ga spojim na komp samo se nekad cuje zvuk, nekad ga spoji pa prekine, nekad radi 5 minuta pa prekine vezu....

edit: na laptopu normalno radi...

na kompu su na novo instalirani winsi, ali niti prije instalacije nije htio radit..

Pogledaj ovu dole temu to i tebe čeka kad tad sigurno,Nevinašce bez obzira šta je to WD disk a ne Verbatim pa kad se dogodi neminovono onda neče bit panike normalno.Preporučam da sve bitne podatke s tog vanjskog diska, prebaciš na komp ili zaprži na DVD recimo onda si miran jer kak sam več rekel imat češ identičan problem kao u dolnjoj temi i to je to. Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/daljnju-upotrebu-formatiraj-vanjski-hard/175566.aspx?page=0&jumpto=3391345&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
vjerojatno zato sto je na kompu slabiji napon, uglavnom napravi sta je rambox rekao ali ako imas mogucnosti probaj sa tim kablom ako imas od koga posuditi pa vidi s njime. meni isto npr verbatim nece da radi s jednim dok s ovim radi, moze biti i da je elektronika u k...
17 godina
zaboravio reci, probaj ga registritati na wd stranici pa mozda mozes ostvariti garanciju. napisem detaljno dok dodem doma.
15 godina
neaktivan

Kako onda na laptopu radi bez problema? 

To meni nije jasno.

Ak ga hocu spojit prek sata, samo ga raskopam i stavim u kuciste(komp) te spojim prek sata kabla?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:38 (NSRkić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo hard radi na jos 3 kompa, al na mojem nece 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice