Pregrijavanje Q6600

poruka: 24
|
čitano: 2.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

Jesul ovo normalne temperature?Imam otvorenu samo mozzilu.Il se ja tripujem da nisu normalne?

http://gyazo.com/35fca8727f0942aa1bd28411d70b7c7b

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

ma malo jesu povisene, ali nije strasno do negdje 70. kad si posljednji put cistio prasinu ili mijenjao pastu na procesoru?

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pregrijavanje Q6600

cistio ga prije neki dan,pastu sam stavio prije mozda mjesec,pasta Cooler Master,dobio sam i neku spartlu uz nju.Al sto je najtuznije,zovnem ovog druga,on dodje da mi to stavi,skiemo onaj djavo,nema paste,ja reko sad ce biti hladan haus,kad ono,procesor jos gori jerane,jel moguce da je stavio previse,cito sam da treba stavit malo,a on je stavio po jednu liniju sa ljeve i desne strane.Da ja to skinem,i da samo malo stavim.

I imam ovu graficku,ATI Radeon 3850,uzasno se cuje,buku pravi Boze me ti sacuvaj,jel se moze to kako napravit,il da mjenjam kuler.Dok ne kupim novu graficku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 1:16 (KPB).
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

pa nikako nije dobro ni da je nema, a ni da je previse...jedino ako ti nije problem da ovu pastu obrises s papirom i stavis novu. lagano mozes na sredinu procesora stavit paste, i sa prstom samo raznesi po cijelom procesoru.nemora bas skroz do samog ruba da se slijeva ;)

pero
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sutra cu ja to,pa cemo vidit sta ce biti.

15 godina
Pregrijavanje Q6600

Samo na sredinu procesora nanesi količinu zrna riže, netreba ništa razmazivati, ako se razmazuje velika je mogućnost nastanka mjehurića zraka koji onda predstavljaju problem kod odvodnje topline, znači samo nanest količniu zrna riže na sredinu procesora, montirat hladnjak procesora natrag, sam hladnjak će ravnomjerno rasporedit pastu, to je to.

Valentin

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

i stavio sam kako ste mi rekli,evo http://gyazo.com/50135c781bb5e30fce01637e4ae086b0,http://gyazo.com/3666fea0b2d4b655feffa98e8d2d88dc,to su trenutne temperature,po meni to nije normalno hahaha,il moram malo sacekat dok se to sve ljepo popuni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KPB kaže...

i stavio sam kako ste mi rekli,evo http://gyazo.com/50135c781bb5e30fce01637e4ae086b0,http://gyazo.com/3666fea0b2d4b655feffa98e8d2d88dc,to su trenutne temperature,po meni to nije normalno hahaha,il moram malo sacekat dok se to sve ljepo popuni?

Ne radi slika, napiši kolike su temperature.
I šta se ima punit tu?

very enraged dude.
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

System:32

CPU:52 on fire

AUX:47

HD0:34

GPU:39

CORE0:55

CORE1:55

CORE2:46

CORE3:44

Ovakve mi temperature prikazuje na SpeedFan 4.47

a na Core Temp

Core#0:65C

Core#1:63C

Core#2:56C

Core#3:52C

kome je vise za vjerovat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vjeruj ti sebi, dakle:
odvijač, kantica s toplom vodom&blagi čarli, četka (ako imaš psa dobro ti dođe njegova četka s onom stranom bez žica, naravno)
i Artic silver u dozvoljenim količinama
kad sklopiš ostavi pola sata i šibaj
radi to bez upozorenja nekih core temp đinđi,jednom mjesečno i nema grijanja

Cum sapienti viro libenter diserimus
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

ma vidi jedva sam i ovo uradio,ja ti se oko ovog ne razumijem,odnjet cu ga ovih dana nek vise momci sta mu je,jebo mu pas majku,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KPB kaže...

ma vidi jedva sam i ovo uradio,ja ti se oko ovog ne razumijem,odnjet cu ga ovih dana nek vise momci sta mu je,jebo mu pas majku,

Pretpostavljam da imaš stock cooler, ako hoćeš to snizit kupi si neki aftermarket cooler.

Postoji tema.

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx

Valentin
13 godina
micho0305 kaže...

vjeruj ti sebi, dakle:
odvijač, kantica s toplom vodom&blagi čarli, četka (ako imaš psa dobro ti dođe njegova četka s onom stranom bez žica, naravno)
i Artic silver u dozvoljenim količinama
kad sklopiš ostavi pola sata i šibaj
radi to bez upozorenja nekih core temp đinđi,jednom mjesečno i nema grijanja

Kako četka, čarli? Pa ne pere tepihe.

17 godina
Pregrijavanje Q6600

Lord Pero nikad ali nikad se pasta ne razmazuje sa prstom jer su prsti masni. razmaze se sa nekom plastikom ili samo kapne na sredinu procesora pasta velicine zrna rize i onda se samo stisne sa hladnjakom. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

ma nista ovo ovih dana cu ga odnjet pa nek vise ljudi sta mu je,hvala vam na pomoci.

Na kolko se ovaj procesor moze clockat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam imao q6600, kod mene  je radio non stop na 3,4ghz.  Cooler je bio Mugen 2 rev b. 

Maticna je bila  GA-p35c ds3r . Temperature su bilo oko 50- 53 ( battlefield 3)

13 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

ma ako je tebi tako radio na 3.4 a meni na 2.4 temperature do 60,trebo bi se on odnjet,odnjet cu ga ja ovi dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi u obzir da je kod mene bio u big thover kucistu sa  5x120mm vent.

Mogao bi i popunit Moj Pc u profilu. Jel to stock cooler gore imas? Kako kuciste imas? Koja maticna i sl{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 15:19 (mrud).
13 godina
neaktivan

stock,nekakvo MS industrial,maticna ASRock G31M-S,2GB DDR2,napojna MS Industrial,ma zamjenio komp dao slabiji,i zajebo lika,al izgleda da je on mene hahahah

15 godina
neaktivan

Rijesi se stock coolera, dodaj par ventova u kuciste, pravilno nanesi termalnu pastu pa probaj.

13 godina
Pregrijavanje Q6600

Moj bez problema ide na 3.0GHz bez podizanja napona. :)

To možeš riješit i sam, ispuši prašinu i očisti pastu koju si prethodno nanio, kapni zrnce paste na sridu i pritisni hladnjakom tako će se ravnomjerno rasporediti.

Izmjer HW Monitorom pa nam javi rezultat.

very enraged dude.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 21:38 (ruzcheHR).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Moj bez problema ide na 3.0GHz bez podizanja napona. :)

To možeš riješit i sam, ispuši prašinu i očisti pastu koju si prethodno nanio, kapni zrnce paste na sridu i pritisni hladnjakom tako će se ravnomjerno rasporediti.

Izmjer HW Monitorom pa nam javi rezultat.

To sam sve uradio,ocistio prasinu,ocistio pastu,nanio novu,zrnce paste.Ajde preopurci te mi neki hladnjak koji da kupim,trebat ce sigurno napojna,to jes koja je i sta.MS Industrial Platinum 400W.

16 godina
neaktivan
Pregrijavanje Q6600

Po mom Mišljenju kupit novi CPU cooler sa jakim hladanjakom dobru termalnu pastu poput  Cooler master sve to za otprilike 300.00kn i CPU bih trebao biti hladan 100% na otprilike 40C radne temperature  jer imam isti CPU ko ti i stalno držim ove temperature.narvno na tebi je da odluučiš jeli ti moja preporuka može pomoći.

Pooz Dalibor

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Po mom Mišljenju kupit novi CPU cooler sa jakim hladanjakom dobru termalnu pastu poput  Cooler master sve to za otprilike 300.00kn i CPU bih trebao biti hladan 100% na otprilike 40C radne temperature  jer imam isti CPU ko ti i stalno držim ove temperature.narvno na tebi je da odluučiš jeli ti moja preporuka može pomoći.

Pooz Dalibor

{#}

Konto sam kupit ovaj Cooler Master Hyper TX3 EVO il Thermaltake Contac 21?I imam,pastu Cooler Master.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice