Pregoreni Procesor

poruka: 39
|
čitano: 4.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

Pozdrav, ja sam imao procesor koji je pregorio(ventilator nije bio prikljucen)uglavnom mene samo zanima jeli mozda jos nesto pregorilo zato sto nema onog vise onog zvuka i ekran mi je crn??

NApajanje:Ovako svaki put kada sam pali jo ovijek sam morao stiskati vise puta onaj gumb jeli ti do napajanja ili nije ??

EDIT: ekran mi nije crn nego se uopce nepali ?

Operacijski sustav Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit Glavni procesor AMD Athlon 64 3500+ Orleans 90nm tehnologija Radna memorija 2,00 GB dvostruka-kanalna DDR2 @ 245MHz (4-4-4-12) Matična ploča
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 8:09 (DoMoBuG).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

moze biti da je još nešto otišlo ali probaj sa drugim procesorom ako si u mogucnosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pregoreni Procesor
gamer11 kaže...

moze biti da je još nešto otišlo ali probaj sa drugim procesorom ako si u mogucnosti

e bas i nisam u mogucnosti moram jos kupiti i napajanje

Operacijski sustav Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit Glavni procesor AMD Athlon 64 3500+ Orleans 90nm tehnologija Radna memorija 2,00 GB dvostruka-kanalna DDR2 @ 245MHz (4-4-4-12) Matična ploča
12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

kakav je procesor u pitanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

U potpisu :)

13 godina
Pregoreni Procesor

tih procesora se nadje i badava :D

ima ih po 20-30kn

Biseri 2013: -Valentin17- Previše bisera da tu stane;
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a staces nisam bas pri novcima pa sam uzeo neki polovni krs

EDIT:Jel mi mozete preporuciti nekakav dobar procesor ,grafu i napajanje http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2507#ov to je moja maticna ako je motrebno uopce

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 9:47 (DoMoBuG).
12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

nemaš srece ja sam zivio u bos brodu mogao sam ti doc pogledati ali sad zivim u austriji

što si radio da ti ventilator nije bio spojen na maticnu plocu

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 9:59 (gamer11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

cistio sam i onda sam zaboravio spojiti {#}

13 godina
Pregoreni Procesor

nabavi si onda bilo koji athlon 939 i to je to...

najeftiniji sto mozes nabaviti, 3000+,3200+

da bar imam jos koji, poslao bi ti besplatno,al eto riješio sam se krša davni dana a imao sam sigurno 10tak

p.s. pogledati cu danas,sutra pa ako nadjem koji javim ti

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 10:10 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
DoMoBuG kaže...

cistio sam i onda sam zaboravio spojiti {#}

uhhhh.to se onda negdje divno zadimilo..{#}

12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

jao lelele trebao si pazit :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni netreba neki jeftini neka bude dobar

13 godina
DoMoBuG kaže...

nemres kupiti za taj socket dobar prosesor i nema nikakve koristi, ili kupis najeftiniji athlon ili kupis novi komp sa dobrim procesorom

12 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...
DoMoBuG kaže...

nemres kupiti za taj socket dobar prosesor i nema nikakve koristi, ili kupis najeftiniji athlon ili kupis novi komp sa dobrim projel mi mozes dat neki link od nekog procesora ali da ja najbolji od najlosih

12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

jel mi mozes dati link od nekog procesora i napajanja

P.s Nemojte mi neki naj jeftiniji dajte za moj socket neki najbolji

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 10:10 (DoMoBuG).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

a šta ti je reko kolega iznad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gamer11 kaže...

a šta ti je reko kolega iznad 

reko je da nemogu imat za moj socket neko dobr procesor ali ja oci neki dobar za moj socket... tu pise za moju maticnu da moze 3.2 mhz http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2507

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 18:27 (DoMoBuG).
13 godina
Pregoreni Procesor

preko pm mi je slao link na svoju matičnu... http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2507

i ja sam ocito krivo protumačio jer naravno premalo informacija...i mislio da se radi o 939 socketu,ali to je AM2

sada opet,donekle i nisam pogrijesio, jer je matična krš i ne prima Athlon II

pa eto, ako hoces nesto malkoc bolje, nadji Athlon X2 Socket AM2

ali ponavljam,bacanje para, jer novi intel tipa Celeron G530/540/G1610 su duplo bolji procesori...i sve što ti planiras je bacanje para bez ikakvog pomaka sa velikom mogucnosti da krepa za par dana opet...pogotovo plan uzimanja takvih krševa,starih,od napajanja sto mi linkas na pm....

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

cek sad ja sad nisam nista skuzio jel  AMD athlon 64+ x2 6400+ 3200mhz moze na moju maticnu ??

jel napajanje od 420W moze to napajati i jos dva led ventilatora ??

P.s nemojte misliti nista lose:Samo da se zna ja to kupujem sve zato  sto nemam para za nesto jako puno zatosto sam se preselio pa nema se para kada dodjem do para(msm moj stari)onda cu kupiti nesto jako dobro znaci za jedno 8 mjeseci ))))

EDIT:FakeDeath ako smijem pitat kolko si ti platijo svoju konfu gledam 5 GHZ pa si msm  sta je to naspram mojih 2.2ghz lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 18:46 (DoMoBuG).

0 0 hvala 0
13 godina
DoMoBuG kaže...

cek sad ja sad nisam nista skuzio jel  AMD athlon 64+ x2 6400+ 3200mhz moze na moju maticnu ??

jel napajanje od 420W moze to napajati i jos dva led ventilatora ??

P.s nemojte misliti nista lose:Samo da se zna ja to kupujem sve zato  sto nemam para za nesto jako puno zatosto sam se preselio pa nema se para kada dodjem do para(msm moj stari)onda cu kupiti nesto jako dobro znaci za jedno 8 mjeseci ))))

EDIT:FakeDeath ako smijem pitat kolko si ti platijo svoju konfu gledam 5 GHZ pa si msm  sta je to naspram mojih 2.2ghz lol

AMD athlon 64+ x2 6400+ Socket AM2, može....

napajanje to sto planiraš sa tim starim kučištem nemoj kupovati! kao sto sam rekao odi u links i kupi novo novcato napajanje! a ne staro i jos krš... jer ako ti krepa, krepati ce pola kompa...

puno sam platio svoj komp,previše,a i nemos usporedivati tih mojih 5gz sa tvojih 2,2, jer moj da je i na 500mhz bio bi jači 5x od tvojeg ipak je to druga tehnologija...

12 godina
neaktivan

ok hvala a oni ledovi jel mogu na to napajanje i zanima me jeli jos sta oslo kad mi je pregorijo proc zatosto je bilo jako jako vruce...

13 godina
Pregoreni Procesor

mogu,ne trosi to puno

a sto je jos pregorilo, to ne mozes znati dok ne kupis procesor i napajanje...mozda ces baciti sve te pare u vjetar ako je matična izgorila a mozda ces imati srece da sve drugo valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

gle ja cu ga odvest na pregled kod tating prijetelja on radi u linksu msm  tako da ce mi besplatno pogledati..ako je i maticna osla kakve pare idem odma izmamiti od babe i dida da mi kupe xD

13 godina
DoMoBuG kaže...

gle ja cu ga odvest na pregled kod tating prijetelja on radi u linksu msm  tako da ce mi besplatno pogledati..ako je i maticna osla kakve pare idem odma izmamiti od babe i dida da mi kupe xD

da,odnesi prije kupnje...ako je i matična otišla nemas tu sta razmisljati vec kupiti novi intel celeron G sa h61 matičnom i ostalim potrebnim...

12 godina
neaktivan
Pregoreni Procesor

imam ja nekakvih amd procesora pa cu pogledat a ja dolazim sljedeci tjedan u bos brod iz austrije pa se mozemo naci dobiješ ih besplatno to je grad do grada :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

da,odnesi prije kupnje...ako je i matična otišla nemas tu sta razmisljati vec kupiti novi intel celeron G sa h61 matičnom i ostalim potrebnim...

koliko kosta otprilike ti sve

13 godina
Pregoreni Procesor

Novo kupis ovako

Procesor Intel Celeron G1610

Matična ploča ASRock H61M-VG3/Bulk

Memorija Transcend DDR3 2GB 1333MHz,

Chicony Active 400W ATX PSU

Svoje ostaviš

Kučište i grafičku ako imaš....

Prodaš svoju matičnu ako valja, memoriju i hdd ako ja PATA ako je SATA ostaviš za novi komp....

HDD ako je PATA, onda kupiš polovan neki SATA 160-320gb za novi komp cc 150-200kn jer se stari PATA ne mogu spojiti na novu matičnu....

I znaci za ugrubo, 1000kn imas novi i puno bolji komp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja HDD imam onaj neki sa narađanstim kablom sto nije onaj tanki sirkoi kabl nego neki drugi i da moram si kupiti neki od jako jako puno gigabajta zato sto imam filmova a neznam gdje sa njima

EDIT: ovo napajanje nemoram kupovat zatosto taj kolega od tate imam isto to napajanje nekoristeno pa necu to kupovaat

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 9:46 (DoMoBuG).
13 godina
Pregoreni Procesor

ovakav?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice