Potencijalni problem sa cpu coolerom

poruka: 7
|
čitano: 1.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Pri paljenju kompa primjetio sam(cuo nemilu buku) da mi se stock cooler poceo vrtiti na 100%,koda ga testiram primeom.

To traje od posta do otprilike pola boot timea i onda se vrati opet u normalu(kad se winsi pocnu ucitavati). temp su normalne 40C.

Neki internet forumi kazu napajanje odlazi dok drugi tvrde da je ventilator pri kraju....

Moze vase misljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Potencijalni problem sa cpu coolerom
Provejri Smart Fan Control , postavke u BIOS-u , meni se tako desavalo sa System Fan, dok u BIOS-u nisam ugasio to...
Mlada nada
15 godina

Jesi li siguran da je to ventilator CPU cooler-a? Provjeri u kakvom je stanju hladnjak grafičke kartice i da li ima prašine u njemu a svakako provjeri da li grafička kartica dobro leži u PCIE slotu. Dobro bi bilo da instaliraš novi grafički driver. Svakako provjeri napon i temperature grafičke kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Spacecraft, kao sto su ti vec rekli; ajde otvori kuciste pa eliminacijom dodji do 100% sigurne informacije o kojem ventu se radi... Pa mozemo dalje! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
11 godina

Ovo je za mene ,rijesen problem,ovo necu nikad nikom ispricati.

{#}

{#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 20:12 (Spacecraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Hajde, podijeli s rajom! necemo nikome reći... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
11 godina

A kako da vam objasnim....

Znate kako ima stvari za kojima neidete....jednostavno su tu a vi zaboravite na njih....

I znate kako svi imamo przilicu koju skoro pa vise nekoristimo, ja sam je dva put koristio otkad imam pc u 3 god....

Ispostavilo se da je zena,baba,caca, netko cetvrti ubacio dvd u przilicu i gledao nest....naravno kad pocne ucitavati dvd na startupu koji zabruji ko helihopter gss-a....

Eto,bar me podsjetilio da imam przilicu......{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice