[Pomoc]Uvezi DVD očitača na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 2.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako ja imam laptop Toshiba Satellite A60 i nije mi učitavao dobre DVD-CD-ove znači ubacim CD-ROM učita normalno ubacim prazni DVD-CD i more a kad ubacim neki DVD-CD koji je pun tj. ima nešta na njemu nemore da ga učita i sada sam ja rasklapao to nešta i izgubio sam 2-3 šarafa i slomio ono šta bude tamo nezz kako se zove na ploča siva šta prekrije tamo gdje se rasklapa nemogu da objasnim a ne vjerujem ni da ćete skontati.I sad sam je gurnuo unutra i nemogu da je otvorim nikako ne radi,kako da je izvučem van?Koliko košta novi DVD učitač?I dali je to do čitača pa nemore da učita puni DVD-CD ili je do laptopa?Kad se laptop oladi tj. kad stoji jedno 2-3 dana i duže i ubacim taj puni DVD-CD onda može učitat.I da imam pitanje iako znam odgovor na njega:Da li je bolje prodati laptop i uzeti neki polovni Komp za igre(SA:MP) ili je bolje ostati na laptopu?Ja znam da je bolje uzeti neki polovni komp,ali nemam kom prodati laptop a nemam ni neki novaca.Pa ima li tko ovdje na forumu i netko da nekoga da zna da kupuje polovne laptope i prodaje polovne kompjutere?Cijena laptop a nije toliko skupa jako je jeftina oko 400KM max.(ponudite ako netko hoće da kupi).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: [Pomoc]Uvezi DVD očitača na laptopu

Pa ak ti je otišla ladica čitača na Laptopu,trebao bih i sam znati da cijene bilo kakvih djelova od laptopa su papreno skupe i neisplative, e sad ti kažeš da bih sad isti taj laptop nekome prodao za nekih kak ti kažeš 400KM ili skraćeno rečeno kod nas u kunama 1200kuna

ak sam dobro izračunao, no za kraj mogu ti samo jedno reći ako je laptop oštećen a naročito ladica CD DWD Čitača  bez koje bilo ko može učitavat igre programe itd sa CD DWD medija skraćeno taj ćeš laptop teško nekome moć prodati čak i za manju cijenu od tvoje, savjetujem ti kao prijatelj da prvo odeš na servis i  vidiš cijenu novog DWD CD čitača za laptop ako je čitač skuplji od 500 600kuna

to ti se Stari moj ne isplati popravljat i opet prodavat, ebiga tako ja mislim i tako stoje stvari u tvom slučaju ali pokušaj sve šta misliš da možeš.

{#}

14 godina
neaktivan

Pa ja sam bio pitao jednog i on kaže da se cijene kreću od DVD čitač=min. 50KM do max. 100KM.Dal mi se sad isplati?A polovni DVD čitač je oko 40KM

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 21:08 (Dane1234).
14 godina
neaktivan

I zna li mi netko reći kad kupim novi DVD čitač dal mi se sad isplati ili kad kupim polovno DVD čitač

14 godina
neaktivan

Bump!!!

14 godina
neaktivan

BUMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina

Kupi prijenosni dvd, imas ih u oglasniku od 150 kn vec..

http://www.njuskalo.hr/cd-dvd/dvd-rw-slim-usb-prijenosni-oglas-3071990

inox
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 2:19 (x18x05x).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice