Pomoc oko performansi mog kompa

poruka: 8
|
čitano: 1.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,novi sam i mozda su ovo glupa pitanja ali nekuzim se bas puno pa se nadam se da ce mi netko od vas pomoci..

1.zelio bih promijeniti ram memoriju sa 1gb na 2gb ili vise..dali je isto ako uzmem jos 1gb rama iste marke ili uzem posebno 2 gb samo?

2. Windows 7 32-bit

Procesor:Intel Pentium E2160 @ 1,80 Ghz

Ram mem:1,00 GB Dual-Channel DDR @ 166MHz

Graficka:GeForce 9500 GT 512 MB

ovo su neke od stvari koje imam,dali bi bilo dobro promijeniti i procesor cim mijenjam ram memoriju ili ne treba?

3.Dali je ovo dobro za igranje novijih igrica poput battlefielda 3,skryima ili coda?i dali ce mi sta ram memorija pomoci oko bolje kvalitete,zadnju igru koju sam igrao je AC Brotherhood i sve mi je radilo savresno i grafika super,ali ne vjerujem da ce ove navedene igre..

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Pomoc oko performansi mog kompa
twister_21 kaže...

Pozdrav svima,novi sam i mozda su ovo glupa pitanja ali nekuzim se bas puno pa se nadam se da ce mi netko od vas pomoci..

1.zelio bih promijeniti ram memoriju sa 1gb na 2gb ili vise..dali je isto ako uzmem jos 1gb rama iste marke ili uzem posebno 2 gb samo?

2. Windows 7 32-bit

Procesor:Intel Pentium E2160 @ 1,80 Ghz

Ram mem:1,00 GB Dual-Channel DDR @ 166MHz

Graficka:GeForce 9500 GT 512 MB

ovo su neke od stvari koje imam,dali bi bilo dobro promijeniti i procesor cim mijenjam ram memoriju ili ne treba?

3.Dali je ovo dobro za igranje novijih igrica poput battlefielda 3,skryima ili coda?i dali ce mi sta ram memorija pomoci oko bolje kvalitete,zadnju igru koju sam igrao je AC Brotherhood i sve mi je radilo savresno i grafika super,ali ne vjerujem da ce ove navedene igre..

Pogledaj si na netu minimalne hardverske zahtjeve za navedene igre,

Uglavnom, trebao biti quad CPU clockan na min. 3 GHz, 4 GB RAM-a, i grafička min. u rangu nVidie GT 450 za neko solidno igranje.
Naravno, podrazumijeva se da imaš i napajanje koje bi moglo držati sve to bez problema.

14 godina

Ako hoces 2gb rama, onda ti je bolje da imas 1gb+1gb nego samo 2gb u komadu.

A konfa nije losa, ali za nekaj jace Duo Core 3.00ghz ili Quad Core+4gb rama + malo jaca grafa ( 9500gt ti nije bas najbolja).Preporucam neku nvidiu 200serije.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok,hvala...ali na ovo sve sto imam,stvaljanje rama od jos 1 gb mi se onda isplati ili ne bez da mijenjam ostalo? procesros mislim kasnije uzet...

0 0 hvala 0
14 godina
twister_21 kaže...

ok,hvala...ali na ovo sve sto imam,stvaljanje rama od jos 1 gb mi se onda isplati ili ne bez da mijenjam ostalo? procesros mislim kasnije uzet...

pa da, isplati se naravno, ali gledaj da je ista tvrtka i ista frekvencija {#}

14 godina
neaktivan

je li procesor AMD Athlon II X2 250 isplativ za uzet,njega bi uzeo,cijena mi nije losa..

0 0 hvala 0
15 godina
twister_21 kaže...

je li procesor AMD Athlon II X2 250 isplativ za uzet,njega bi uzeo,cijena mi nije losa..

Daj cijenu navedi pa da vidimo jel isplativ.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
14 godina
odjavljen

Taj procesor ti nejde na tvoju matičnu, ako uzmeš njega treba ti i nova matična

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice