Performanse u igri Darkorbit

poruka: 23
|
čitano: 4.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FPS(frame per second)

igram DARKORBIT, i kada se tek logiran na acc fps mi je oko 60 nakon nekoliko minuta padne na 25-30 i ne dize se, a kada je mnogo ljudi na jednom mijestu ili se puca padne i do 1-5 i trza nenormalno zapravo stoji, to mi stvara velik problem

imam:

proceso: Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 2,8GHz

RAM: 3326MB

Vista Home Basic

Sapphire grafička kartica ATI Radeon HD5450, CrossFire, 512MB, DDR2/DDR3, DVI, HDMI

što da napravim da mi fps ne pada, ili ako pada da u najgorem slučaju bude 40-45

0 0 hvala 0
16 godina
Re: FPS(frame per second)
optimus-darkorbit kaže...

igram DARKORBIT, i kada se tek logiran na acc fps mi je oko 60 nakon nekoliko minuta padne na 25-30 i ne dize se, a kada je mnogo ljudi na jednom mijestu ili se puca padne i do 1-5 i trza nenormalno zapravo stoji, to mi stvara velik problem

imam:

Vista Home Basic

Sapphire grafička kartica ATI Radeon HD5450, CrossFire, 512MB, DDR2/DDR3, DVI, HDMI

što da napravim da mi fps ne pada, ili ako pada da u najgorem slučaju bude 40-45

proc ti je prespor kao i graficka kartica .... 

16 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Mozda, ali u ovom slucaju to nije bitno.

Pogledaj na internetu system reqirements i vidjet ces da njegov kompjuter to moze bez ikakvih problema pokrenit

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
14 godina
neaktivan

to je dovjezgreni 2,8 znaci 2,8  i 2,8

0 0 hvala 0
16 godina
passat kaže...
juice21 kaže...

Mozda, ali u ovom slucaju to nije bitno.

Pogledaj na internetu system reqirements i vidjet ces da njegov kompjuter to moze bez ikakvih problema pokrenit

vjerujem da takvih problema uopce nebi bilo na nekom jacem stroju .. tipa Phenom II X4 955 BE i radeon 4870, 5850 i sl ....

14 godina
neaktivan

znaci u cemu je problem

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Performanse u igri Darkorbit

to je dovjezgreni 2,8 znaci 2,8  i 2,8

vec si to napisao u prvom postu .....

17 godina
neaktivan
imam:

Vista Home Basic

Makni jednu grafičku pa probaj.

World Championships: 7, GP started: 273, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
16 godina

znaci u cemu je problem

zamjeni graficku ... to je no. 1 .... nesto kao 8800gt, 4850 ili slicno ... nista ispod toga iako je vec i to lagano zastarjelo ....

klokaj procesor ako ce biti problema sa trzanjem ... sve preko 3.2 GHz je ok ... 3,6 GHz nebi skodilo ...

16 godina
F1-IVO kaže...
imam:

Vista Home Basic

Makni jednu grafičku pa probaj.

ne bih rekao da ima dvije graficke ... to mu je najvjerojatnije oznaka na kutiji od kud je procitao ili tako nesto ...

14 godina
neaktivan

onda savjet, sta je najjeftinije i najbrze za ono sto ja zelim a to je fps da nije ispod 40, inace max je na to igri oko 62

0 0 hvala 0
16 godina

sta odmah TD ... daj se malo informiraj jbt

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

onda savjet, sta je najjeftinije i najbrze za ono sto ja zelim a to je fps da nije ispod 40, inace max je na to igri oko 62

Jesi stavio najnovije drivere? Probaj smanjit detalje na minimum. Defragmentiraj hard.

Ako ni to ne pomaže nađi u oglasniku kakvu polovnu HD4850 za male pare i ubodi je.

World Championships: 7, GP started: 273, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
16 godina

najbolje uzet rabljenu grafu na njuskalo hr ... 8800gt/ 4850/ 4870/ gts 250/ 260/ 5830 ili nesto slicnih performansi ... 

sa ovim neces nikako pogrijesit ... http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-4870-512mb-256bit-ddr5-garancija-oglas-1371510 ... jedino ako ti napajanje nije dovoljno ... ispod 450W (brand napajanje) ne dolazi u obzir .... corsair, XFX ....

edit ...... http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/graficka-palit-gts-250-1gb-ddr3-jamstvo-oglas-2746681

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/asus-9800gt-512mb-256bit-jamstvo-oglas-1371499  ... i ove su ok ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 17:24 (juice21).
14 godina
neaktivan

kako mislis stavio najnovije drivere

14 godina
neaktivan

samo bi se nesto ispravio graficka je ATI Radeon HD 4550 ako to mijenja stvar :D al mislim da ne

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako mislis stavio najnovije drivere

Mislim na to da skineš odavdje najnovije i instaliraš:)

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

16 godina
protjeran

Decki ocito nije problem u snazi proca/graficke jer mu igra ide glatko i onda naglo padne framerate iz nekog razloga. Lako moguce da kartica throttlea zbog pregrijavanja, kakve su ti temperature za cpu i gpu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolika ti je brzina interneta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
passat kaže...

Kolika ti je brzina interneta?

pravo pitanje...mislim da bi to moglo bit rjesenje..to jest problem xD

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan

download: 4288kbps

upload: 266kbps

pošto je jos relativno godina i 6 mjeseci, nisam ga jos otvarno jer je pod garancijom moguce da je na ventilatoru skupilo se prašine i u njemu samom pa da se slabije hladi ili nesto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

download: 4288kbps

upload: 266kbps

pošto je jos relativno godina i 6 mjeseci, nisam ga jos otvarno jer je pod garancijom moguce da je na ventilatoru skupilo se prašine i u njemu samom pa da se slabije hladi ili nesto

Onda do interneta nije.

Na internetu sam citao da zna bit problem ako je brzina mala, a igras multi..

15 godina
neaktivan

Igra li tko jos DarkOrbit???

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice