kanta je normalno radila i nije bilo nikakvih problema dugo vremena, neki dan sam mjenjao napajanje za jace a za to sam trebao maknuti hladnjak sa procesora,i dok sam nabavljao novo napajanje kanta je stajala iskljucena iz struje i otvorena par dana na stolu. u medjuvremenu sam odlucio promjenit i graficku. danas sam htio upalit kantu da skinem nvidia drivere (nova kartica je ati) no kanta se palila par sekundi-dodje u biosu? do citanja koja je graficka u kanti i tu se svaki put iskljuci. to sam pokusavao bez nove paste i na svoje mjesto fiksiranog cpu hladnjaka. moze li to biti problem?
monitor se pokrene. probao sam ubaciti windows disk no nista ne reagira. iskljucio hard disk,przilicu,graficku,nema razlike. probao upalit sa prikopcanim cpu hladnjakom no bez fiksiranja i paste 0_o,nema razlike. nisam dirao proc ni ram ni u jednoj fazi ove pustolovine. citao sam nesto o paljenju maticne statickom strujom o_o,kako se to postize? proc je pentium D 930 socket je 775 i ploca je neka asrock pci-e

..skuril si proca 99%,.makar ima termalnu zaštitu..garant nisi imal poštelano v biosu da ti se komp gasi kod određene temperature(kad se pregrije npr na 70stupnjeva) proca..tak da je mali prdnul na rosu..pogotovo ovi pentium d procesori koji se griju u 3pm....

no javi poruku "1394 guid are invalid both in cmos and flash", cini se da je maticna stradala? uglavnom ne vidi ni tastaturu a pretpostavljam ni mis. windowsi su nudili neke opcije i vrtili se,restartali par puta no nisu se sami mogli popraviti. najbolje sto sam nasao je ovo no malo sam sumnjicav