imam dosta novi komp 2 mjeseca od prilike.i danas ga ocu upaliti pali se i onda ostane na crnom ekranu i gore i lijevom kutu zmiga crtica..probavo sam enter,f8 i sve te f tipke i nista i onda nakon par restartiranja i iskljucivanja sam stiskao tamo one tipke (tab,caps lock,shift,ctrl) tu stranu i upalilo mi se mislim da je bilo windows boost tako nesto onda sam stisnuo enter na windows 7 i upalio se...od cega moze to biti?nikad mi se prije to nije dogodilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Al si objasnio.
Moze biti od svega i svacega nego jel se sad pali uredno?
Ja sam imao isti problem.. bio je virus.. kad uspijes upalit obavezno skeniraj komp i izbrisi sve viruse. skini programcic anti malware bytes (mislim da se tako zove) i sceniraj i sa njim i sa antivirusnim programom. Meni je to pomoglo ;)
sad valjda ce paliti redovno,kad sam ga upalio imo sam update amd catalyst (driver od graficke valjda) i onda sam restartiro i normalno se upalio.
znaci kolko sam vidio prvi put je upalilo preko windows boosta zasto?
a za virus neznam ne vjerujem da imam neki... koristim ESET 5(trial) sad cu skenirat za pocetak sa esetom..da nesto prepoznaje vec bi javio...
evo skinuo sam taj program anti malware bytes i naslo je nesto i izbroso sam to...ali i dalje komp kad ga restartiram kad se dize sustav malo stoji ta crtica gore u kutu onda napises loading operating sustav ili system i onda se upali,sporiji je malo..help?