PC se gasi

poruka: 6
|
čitano: 1.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
PC se gasi

znaci, imam windows 7 (beta i nemojte se smijati, s razlogom sam je instalirao) znaci sve normalno radi, ne planiram se stalno zadrzati na njoj, vec do daljnjeg.

evo u cemu je frka, dakle pc radi nekih mozda 3 sata i odjednom se sam ugasi, ostavio preko noci da mi se skine w7, ujutro se probudio pc ugasen, i maloprije se ugasio, ne mogu to trpiti vise, kako god ostavim da se nesto skida on se ugasi nakon nekog vremena, do cega li je znate li, ne vjerujem da je do hardvera (mozd sam i pogrijesio pdf) komp radi normalno, ili je to pak do w7 bete :/

pomagajte brzo :)

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC se gasi

odi u Control Panel i na Power Options pa vidi jel možeš tamo što podesit...ili možda u BIOSU podesit to automatsko isključivanje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PC se gasi

u cp sam bas namjestao u power options, i opet isto, jedino mi preostaje to u biosu da provjerim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC se gasi

Temperature?

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PC se gasi

temperature su odlicne, novi je cooler, pasta, nema sanse da je do temperature

0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC se gasi

Da li si klokao PC ako jesi testiraj latencije RAM-a? Probaj stabilizovati napone CPU i RAM u BIOS-u. Probaj sa prime95 opteretiti pc a istovremeno prati napone i temperature pa vidi šta će se desiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice