Znaci problem je, komp je radio sve super i jucer sam ga ugasio i da ga upalim nece ,to jest kada je crno nista nea nikakvog efekta cak nea ni biosa ,samo kada ga pokusajme uaplit pisne dugo i jos nakon toga 2 puta dok prije je samo jednom i komp se pali , i sta je sad problem btw prije 3 mjeseca sam mjenjao napojnu tako da sigurno nije do nje, danas sam pokusai staviti drugi HDD isto znaci nije ni do njega. Kako da ovo rijesim ,pomagajte.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do memorije ili do matične. Probaj sa drugom memorijom.
kada ga pokusajme uaplit pisne dugo i jos nakon toga 2 puta dok prije je samo jednom i komp se pali
Pogledaj u papirima od matične što znače ti kratki beepovi. Pokušaj vadit ram memoriju pa upalit.
kada ga pokusajme uaplit pisne dugo i jos nakon toga 2 puta dok prije je samo jednom i komp se pali
Pogledaj u papirima od matične što znače ti kratki beepovi. Pokušaj vadit ram memoriju pa upalit.
Pokušaj isključiti komp iz napajanja i malo pričekati, i bateriju izvadi i koji pol min pričekaj i vrati...
Možda bude sve ok, jer meni se isto tako dogodilo kad sam update BIOS-a napravio, a na kraju je bio neki error do Windowsa, koji se eto slučajno dogodio...