PC problem

poruka: 4
|
čitano: 1.184
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PC problem

Znaci problem je, komp je radio sve super i jucer sam ga ugasio i da ga upalim nece ,to jest kada je crno nista nea nikakvog efekta cak nea ni biosa ,samo kada ga pokusajme uaplit pisne dugo i jos nakon toga 2 puta dok prije je samo jednom i komp se pali , i sta je sad problem btw prije 3 mjeseca sam mjenjao napojnu tako da sigurno nije do nje, danas sam pokusai staviti drugi HDD isto znaci nije ni do njega. Kako da ovo rijesim ,pomagajte.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 12:20 (ramz3s).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PC problem

Do memorije ili do matične. Probaj sa drugom memorijom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 13:28 (Brian).
16 godina
neaktivan
ramz3s kaže...

kada ga pokusajme uaplit pisne dugo i jos nakon toga 2 puta dok prije je samo jednom i komp se pali

Pogledaj u papirima od matične što znače ti kratki beepovi. Pokušaj vadit ram memoriju pa upalit.

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
ramz3s kaže...

kada ga pokusajme uaplit pisne dugo i jos nakon toga 2 puta dok prije je samo jednom i komp se pali

Pogledaj u papirima od matične što znače ti kratki beepovi. Pokušaj vadit ram memoriju pa upalit.

Pokušaj isključiti komp iz napajanja i malo pričekati, i bateriju izvadi i koji pol min pričekaj i vrati...
Možda bude sve ok, jer meni se isto tako dogodilo kad sam update BIOS-a napravio, a na kraju je bio neki error do Windowsa, koji se eto slučajno dogodio...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice