Znaci.. imam 2 plocice rama...Kingmax 1GB DDR2 i Patriot 1GB DDR2 .. alii pc mi prepoznaje samo onu pločicu koja je u prvom slotu-mjestu (imaju 2 slota-mjesta) ...
Molim POMOĆ!!
Hvala unaprijed .. :D
Znaci.. imam 2 plocice rama...Kingmax 1GB DDR2 i Patriot 1GB DDR2 .. alii pc mi prepoznaje samo onu pločicu koja je u prvom slotu-mjestu (imaju 2 slota-mjesta) ...
Molim POMOĆ!!
Hvala unaprijed .. :D
Danas sam izvadio obe pločice i onda onu Kingmax stavio u slot 2# i sistem se nije digao,isto je bilo i sa Patriot..jel ne radi slot?? ilii?
molim pomoć!!
Hvala.
Ako imas 4 utora, stavi jedan ram u prvi, a drugi ram u treci utor pa probaj.
drugi slot može biti neispravan ili za drugačiji tip RAMa (SDRAM-DDR-DDR2-DDR3). Provjeri oznake. Ako su jednaki DIMMovi, probaj malo jače utisnuti. ...
Imam samo 2 utora i oba su za DDR 2 ..i taj drugi nezz kako al ne radi..probao sam i jace "utisnut" ali opet nece...jel se moze popravit ako je neispravan?
To ti niko ne popravlja, bar ne za sitnu lovu..
Očito je otišao slot premda se to stvarno rijetko događa. Ako ima prašine u slotu pokušaj očistiti s nečim ,npr. papirom.
Ako si kojim slučajem na win xp-u onda nećeš toliko ni osjetit..
Vicee, koju maticnu imas?
probacu ocistit premda mi se cini da nema prasine :)
maticna mi je AsRock G31M-S R 2.0 ..
i imam win8 32-bit
Dobio sam na jednom forumu odgovor: Could be a bent pin in the cpu socket throwing errors .. razumijem sta pise al aj molim vas objasnite mi detaljnije .. hvalaa
Jel moze netko pomoći?
Hvala puno ..